Buscar por Materia 664.64

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 7 de 7
TipoFecha de publicaciónDate of entryTítuloAutor(es)
Article8-oct-201521-dic-2015Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тестеGurinova, Tatyana; Samuylenko, Tatyana; Zhdanova, Anastasiya; Самуйленко, Татьяна; Гуринова, Татьяна; Жданова, Анастасия
Article25-abr-201726-jul-2017Вплив шротів насіння і горіхів на перебіг процесів приготування тіста для житнього хлібаЧорний, В. М.; Chornyi, V.
Master Thesis20-dic-201923-dic-2019Оптимізація виробничого процесу автоматизованої переробки макулатуриКреховецька, Вікторія Мирославівна; Krekhovetska, Viktoriia
Article23-abr-201526-feb-2016Особливості дослідження реологічних характеристик тістаВойтюк, В.; Voytyuk, V.
Article29-oct-201422-ene-2016Особливості замішування тіста у тістомісильних машинах періодичної діїВойтюк, В.; Voytyuk, V.
Master Thesis24-dic-201924-dic-2019Розробка та дослідження автоматизованої системи керування технологічним процесом виробництва томатного сокуРудакевич, Наталя Григорівна; Пахолок, Надія Юріївна; Rudakevich, Natalia; Pakholok, Nadiya
Article8-oct-201521-dic-2015Розробка технології житнього заварного хліба підвищеної поживної цінностіПашова, Наталія; Волощук, Галина; Pashova, Natalia; Voloschuk, Halyna