Перегляд зібрання за групою - Теми 664.64

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 7 із 7
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article8-жов-201521-гру-2015Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тестеGurinova, Tatyana; Samuylenko, Tatyana; Zhdanova, Anastasiya; Самуйленко, Татьяна; Гуринова, Татьяна; Жданова, Анастасия
Article25-кві-201726-лип-2017Вплив шротів насіння і горіхів на перебіг процесів приготування тіста для житнього хлібаЧорний, В. М.; Chornyi, V.
Master Thesis20-гру-201923-гру-2019Оптимізація виробничого процесу автоматизованої переробки макулатуриКреховецька, Вікторія Мирославівна; Krekhovetska, Viktoriia
Article23-кві-201526-лют-2016Особливості дослідження реологічних характеристик тістаВойтюк, В.; Voytyuk, V.
Article29-жов-201422-січ-2016Особливості замішування тіста у тістомісильних машинах періодичної діїВойтюк, В.; Voytyuk, V.
Master Thesis24-гру-201924-гру-2019Розробка та дослідження автоматизованої системи керування технологічним процесом виробництва томатного сокуРудакевич, Наталя Григорівна; Пахолок, Надія Юріївна; Rudakevich, Natalia; Pakholok, Nadiya
Article8-жов-201521-гру-2015Розробка технології житнього заварного хліба підвищеної поживної цінностіПашова, Наталія; Волощук, Галина; Pashova, Natalia; Voloschuk, Halyna