Browsing by Subject 664.64

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Article8-okt-201521-des-2015Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тестеGurinova, Tatyana; Samuylenko, Tatyana; Zhdanova, Anastasiya; Самуйленко, Татьяна; Гуринова, Татьяна; Жданова, Анастасия
Article25-apr-201726-jul-2017Вплив шротів насіння і горіхів на перебіг процесів приготування тіста для житнього хлібаЧорний, В. М.; Chornyi, V.
Master Thesis20-des-201923-des-2019Оптимізація виробничого процесу автоматизованої переробки макулатуриКреховецька, Вікторія Мирославівна; Krekhovetska, Viktoriia
Article23-apr-201526-feb-2016Особливості дослідження реологічних характеристик тістаВойтюк, В.; Voytyuk, V.
Article29-okt-201422-jan-2016Особливості замішування тіста у тістомісильних машинах періодичної діїВойтюк, В.; Voytyuk, V.
Master Thesis24-des-201924-des-2019Розробка та дослідження автоматизованої системи керування технологічним процесом виробництва томатного сокуРудакевич, Наталя Григорівна; Пахолок, Надія Юріївна; Rudakevich, Natalia; Pakholok, Nadiya
Article8-okt-201521-des-2015Розробка технології житнього заварного хліба підвищеної поживної цінностіПашова, Наталія; Волощук, Галина; Pashova, Natalia; Voloschuk, Halyna