Перегляд зібрання за групою - Теми 664.3

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 5 із 5
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article8-жов-201521-гру-2015Використання відпрацьованої соняшникової олії для модифікації дисперсної крейдиВасильєв, Віктор; Чобіт, Максим; Панченко, Юрій; Кот, Володимир; Vasylyev, Viktor; Chobit, Maxym; Panchenko, Yuriy; Kot, Volodymyr
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Жирнокислотний склад харчових олій рослинного та тваринного походженняКопильчук, Галина; Кеца, Оксана; Kopilchuk, Galina; Ketsa, Oksana
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Конопляна олія у виробництві олієжирових продуктівКриськова, Л.; Лісовська, Т.; Пилипчук, О.; Lisovska, T.; Kryskova, L.; Pylypchuk, A.
Conference Abstract28-кві-202112-гру-2021Транс-жири у харчових продуктахДуда, М.; Салівонов, Т.; Duda, M.; Salivonov, T.
Conference Abstract25-вер-202528-жов-2025Інгредієнти для збагачення м’ясних продуктів поліненасиченими жирними кислотамиПолевий, М. І.; Салата, В. З.; Polevyi, M. I.; Salata, V. Z.