Перегляд зібрання за групою - Теми 640.432
Результати від 1 до 3 із 3
| Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
| Article | 2021 | 19-кві-2021 | Особливості облікового відображення операцій з давальницькою сировиною в закладах ресторанного господарства | Цюцяк, Андрій; Цюцяк, Ігор; Tsiutsiak, Andriy; Tsiutsiak, Ihor |
| Conference Abstract | 25-вер-2025 | 28-жов-2025 | Особливості сучасної стандартизації у харчової промисловості | Салавеліс, А. Д.; Павловський, С. М.; Лазаренко, Н. А.; Salavelis, A. D.; Pavlovskyi, S. M.; Lazarenko, N. A. |
| Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Українські ресторани за межами України як платформа формування позитивного іміджу держави | Провальна, Ю.; Provalna, Y. |