Browsing by Subject 637.523

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 17
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Article19-apr-201210-mar-2016Аналіз дефектів варених ковбас та причин їх виникненняГербіш, Ю.
Article19-apr-201210-mar-2016Аналіз способів та режимів зберігання зернових масЗборівський, В.
Article19-apr-201210-mar-2016Види змащувальних матеріалів для технологічного обладнання харчового виробництваКачуровська, М.
Article25-apr-201316-feb-2016Використання критеріальних рівнянь для моделювання процесу перемішування фаршу на фаршмішалці марки Л5-ФМБЦапяк, О.
Article25-apr-201316-feb-2016Випробування хлібопекарських печейПащинський, Д. Е.
Article19-des-201225-apr-2014Вплив режиму роботи фаршмішалки марки Л5-ФМБ на якість продукціїЦап’як, Олексій; Capyak, Olekssiy
Article19-apr-201210-mar-2016Дослідження зусиль утримання упаковок вакуумними захоплюючими пристроямиПаламарчук, С.
Article25-apr-201316-feb-2016Модернізація брагоректифікаційної установкиОниськів, В. М.
Article25-apr-201316-feb-2016Модернізація лущильно-шліфувальної машини марки А1-ЗШН-3Качуровська, М.
Article20-nov-201315-mar-2017Модернізація машини для різання корене-клубнеплодів марки А9-КР-2ВСтадник, І.; Борсук, Н.