Percorrer por assunto 637.523

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 1-10 de 17.
TipoDataDate of entryTítuloAutor(es)
Article19-Abr-201210-Mar-2016Аналіз дефектів варених ковбас та причин їх виникненняГербіш, Ю.
Article19-Abr-201210-Mar-2016Аналіз способів та режимів зберігання зернових масЗборівський, В.
Article19-Abr-201210-Mar-2016Види змащувальних матеріалів для технологічного обладнання харчового виробництваКачуровська, М.
Article25-Abr-201316-Fev-2016Використання критеріальних рівнянь для моделювання процесу перемішування фаршу на фаршмішалці марки Л5-ФМБЦапяк, О.
Article25-Abr-201316-Fev-2016Випробування хлібопекарських печейПащинський, Д. Е.
Article19-Dez-201225-Abr-2014Вплив режиму роботи фаршмішалки марки Л5-ФМБ на якість продукціїЦап’як, Олексій; Capyak, Olekssiy
Article19-Abr-201210-Mar-2016Дослідження зусиль утримання упаковок вакуумними захоплюючими пристроямиПаламарчук, С.
Article25-Abr-201316-Fev-2016Модернізація брагоректифікаційної установкиОниськів, В. М.
Article25-Abr-201316-Fev-2016Модернізація лущильно-шліфувальної машини марки А1-ЗШН-3Качуровська, М.
Article20-Nov-201315-Mar-2017Модернізація машини для різання корене-клубнеплодів марки А9-КР-2ВСтадник, І.; Борсук, Н.