Browsing by Subject 637.185

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 16
TipusData de publicacióDate of entryTítolAutor(s)
Article17-d’a-200815-de -2016Аналіз роботи і конструкції жиловника марки RM80DDГреськів, І.
Article17-d’a-200815-de -2016Вдосконалення конструкції кутерних ножівРуснак, Ю.
Article23-d’a-200915-de -2016Вдосконалення конструкції кутерних ножівРуснак, Ю.
Article18-d’a-200721-de -2016До питання видалення летких домішок водно-спиртових сумішейПиріжок, І.
Article18-d’a-200721-de -2016Дослідження процесу темперування шоколадної маси при різних режимах роботи темперуючої машини М2-Т-250Костюк, М.
Article17-d’a-200815-de -2016Контроль якості швидкозамороженої плодоовочевої продукціїЯрема, Л.
Article20-d’a-200529-de -2016Модернізація кутера пріодичної дії КТ-330Циць, Р.
Article28-de -200427-d’a-2020Обгрунтування вибору ріжучих інструментів та режимів різання для кутерів періодичної діїЗакалов, О.; Бортник, Андрій Ігорович; Zakalov, O.; Bortnik, A.
Article18-d’a-200721-de -2016Переваги циклотермічного темперування перед звичайним темперуваннямКостюк, М.
Article23-d’a-200915-de -2016Перспективний інгредієнт для харчової промисловостіЛемешов, Ю.