Перегляд зібрання за групою - Теми 619

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 12
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Аналіз засобів для миття і дезінфекції доїльного обладнання, яке використовуються в УкраїніВерхолюк, Микола; Пеленьо, Руслан; Семанюк, Володимир; Турко, Ігор; Verkholiuk, Mykola; Pelenio, Ruslan; Semaniuk, Volodymyr; Turko, Igor
Conference Abstract14-тра-20203-чер-2020Аналіз умісту ксенобіотиків у салаці свіжомороженійПриліпко, Т. М.; Букалова, Н. В.; Prylipko, T.; Bukalova, N.
Article8-жов-201521-гру-2015Контроль показників якості сиркової маси та твердого сичугового сиру «Чеддер» відповідно до вимог системи НАССРПриліпко, Т. М.; Данчук, В. В.; Супрович, Т. М.; Prilipko, T. M.; Danchuk, V. V.; Suprovich, T. M.
Article17-кві-200815-бер-2016Миші як об’єкт дослідження пробіотичних препаратівВоронкова, О.; Сірокваша, О.; Полішко, Т.
Conference Abstract14-тра-20203-чер-2020Моделювання якості молочної сировиниПриліпко, Т. М.; Букалова, Н. В.; Богатко, Л. М.; Лясота, В. П.; Prylipko, T.; Bogatko, L.; Bukalova, N.; Lyasota, V.
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Молоко як продукт харчування і об'єкт технологічної переробки в умовах буковиниЛіщук, В.; Lischuk, B.
Article8-жов-201521-гру-2015Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислотПокотило, Олег; Лялик, Анастасія Тарасівна; Ониськів, Вікторія; Pokotylo, Oleg; Lyalyk, Anastasia; Onys'ko, Victoria
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбасГрановська, Д.; Granovskaya, D.
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Причини та наслідки стресу у тваринСмертюк, В.; Smertuk, V.
Article8-жов-201521-гру-2015Удосконалення методу визначення числа омилення у жирах тваринного походженняПриліпко, Т.; Букалова, Н.; Prilipko, T. M.; Bukalova, N. V.