Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Аналіз засобів для миття і дезінфекції доїльного обладнання, яке використовуються в Україні | Верхолюк, Микола; Пеленьо, Руслан; Семанюк, Володимир; Турко, Ігор; Verkholiuk, Mykola; Pelenio, Ruslan; Semaniuk, Volodymyr; Turko, Igor |
Conference Abstract | 14-тра-2020 | 3-чер-2020 | Аналіз умісту ксенобіотиків у салаці свіжомороженій | Приліпко, Т. М.; Букалова, Н. В.; Prylipko, T.; Bukalova, N. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Контроль показників якості сиркової маси та твердого сичугового сиру «Чеддер» відповідно до вимог системи НАССР | Приліпко, Т. М.; Данчук, В. В.; Супрович, Т. М.; Prilipko, T. M.; Danchuk, V. V.; Suprovich, T. M. |
Article | 17-кві-2008 | 15-бер-2016 | Миші як об’єкт дослідження пробіотичних препаратів | Воронкова, О.; Сірокваша, О.; Полішко, Т. |
Conference Abstract | 14-тра-2020 | 3-чер-2020 | Моделювання якості молочної сировини | Приліпко, Т. М.; Букалова, Н. В.; Богатко, Л. М.; Лясота, В. П.; Prylipko, T.; Bogatko, L.; Bukalova, N.; Lyasota, V. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Молоко як продукт харчування і об'єкт технологічної переробки в умовах буковини | Ліщук, В.; Lischuk, B. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот | Покотило, Олег; Лялик, Анастасія Тарасівна; Ониськів, Вікторія; Pokotylo, Oleg; Lyalyk, Anastasia; Onys'ko, Victoria |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбас | Грановська, Д.; Granovskaya, D. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Причини та наслідки стресу у тварин | Смертюк, В.; Smertuk, V. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Удосконалення методу визначення числа омилення у жирах тваринного походження | Приліпко, Т.; Букалова, Н.; Prilipko, T. M.; Bukalova, N. V. |