Konu 338.242.2

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 10 den 24
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Conference Abstract28-Mar-20195-Haz-2019Домінанти інтелектуального лідерства підприємстваОстровська, Галина Йосипівна; Ostrovska, H. J.
Conference Abstract15-May-202511-Haz-2025Екологічний менеджмент як інструмент реалізації корпоративної соціальної відповідальності в умовах сталого розвиткуЛуциків, Іванна Василівна; Lutsykiv, Ivanna
Article25-Kas-201518-Şub-2016Економічна безпека підприємства та підприємництваМалюта, Людмила Ярославівна; Кровіцький, С. С.; Maliuta, L. Y.; Krovitskiy, S. S.
Article25-Kas-201518-Şub-2016Економічні аспекти забезпечення конкурентоспроможності підприємств в сучасних умовах розвитку технологійБараннікова, Н. А.; Шведа, Наталія Михайлівна; Barannikova, N. A.; Shveda, N. M.
Conference Abstract1-Haz-202213-Tem-2022Конкурентоспроможність в умовах воєнного стануВасилюк, Юлія; Vasyliuk, Juliia
Conference Abstract5-Kas-202117-Ara-2021Конкурентоспроможність та глобальна інтернет-інтеграція сучасного бізнесуВасилюк, Юлія; Vasyliuk, Juliia
Conference Abstract23-Kas-202228-Ara-2022Логістична стратегія у системі забезпечення економічної безпеки підприємстваВівчар, Оксана; Зяйлик, Марія Федорівна; Горин, Руслан; Vivchar, Oksana; Zaylyk, Maria; Horin, Ruslan
Other29-Haz-201529-Haz-2015Механізм розробки системи запобігання кризового стану підприємства (на прикладі ПАП «ЯР»)Мединська, Леся Василівна
Article25-Mar-201620-Nis-2016Мотиви впровадження системи екологічного управління для виробничого підприємства у контексті сталого розвиткуМельник, Лілія Миколаївна; Кровіцький, Сергій; Melnyk, Liliya; Krovitskiy, Serhiy
Conference Abstract24-Kas-202121-Ara-2021Нові можливості забезпечення стійкого рівня конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу в УкраїніСіра, Е. О.; Запольська, М. В.; Sira, E. O.; Zapolska, M. V.