タイプ | 発行日 | Date of entry | タイトル | 寄与者 |
Article | 7月-2020 | 19-2月-2021 | 14 принципів Вільгельма Едвардса Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послуг | Стойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Стойко, Игорь; Шерстюк, Роман; Stoyko, Igor; Sherstiuk, Roman |
Article | 2010 | 8-6月-2010 | Kонструкторсько-технологічне забезпечення підвищення якості лап тришарошкових бурових доліт на усіх етапах їхнього створення | Петрина, Ю.; Яким, Р.; Пасинович, Т.; Petryna, Yu.; Yakym, R.; Pasynovych, T. |
Bachelor Thesis | 6月-2024 | 8-9月-2024 | Аналіз методів зниження транспортного навантаження на вулично-дорожній мережі | Гаврилишин, Мирослав Володимирович; Gavrylyshyn, Myroslav |
Article | 2012 | 27-5月-2013 | Аналіз факторів впливу на якість вищої освіти в Україні | Козак, Олена; Kozak, Olena |
Conference Abstract | 20-6月-2019 | 15-7月-2019 | Визначення властивостей растрування на основі нормованого растрового перетворення для елементів круглої форми | Луцків, Микола; Гунько, Данило; Lutskiv, Mikola; Hunko, Danylo |
Conference Abstract | 23-4月-2020 | 4-6月-2020 | Визначення комплексної оцінки якості експлуатації різальних інструментів | Романів, В.; Карпишин, С.; Romaniv, V.; Karpyshyn, S. |
Article | 22-5月-2020 | 17-9月-2020 | Визначення найважливіших закономірностей стабільного розвитку підприємств готельноресторанного господарства | Нагорняк, Галина Степанівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Nahorniak, Halyna; Malyuta, Lyudmyla; Melnyk, Liliya |
Article | 22-12月-2020 | 10-2月-2021 | Вплив погодних факторів на ефективність виробництва пивоварного ячменю | Кузіна, Вікторія; Kuzina, Viktoriia |
Conference Abstract | 23-4月-2020 | 4-6月-2020 | Вплив якісного складу продуктів на соціальну ефективність та конкурентоспроможність на ринку | Хатамов, Б.; Khatamov, B. O. |
Master Thesis | 2021 | 26-12月-2021 | Дослідження впливу ревеню на процес виготовлення булочних виробів із застосуванням його в хлібопекарському цеху | Спас, Оксана Дмитрівна; Spas, Oksana |