การเรียกดู ตาม หัวเรื่อง якість

ข้ามไปยัง: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
หรือใส่อักษรขึ้นต้นของชื่อผู้แต่ง:  
แสดงผลลัพธ์ 1 ถึง 10 จากทั้งหมด 112
ประเภทวันที่เผยแพร่Date of entryชื่อเรื่องผู้แต่ง
Articleกรก-202019-กุม-202114 принципів Вільгельма Едвардса Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послугСтойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Стойко, Игорь; Шерстюк, Роман; Stoyko, Igor; Sherstiuk, Roman
Article20108-มิถ-2010Kонструкторсько-технологічне забезпечення підвищення якості лап тришарошкових бурових доліт на усіх етапах їхнього створенняПетрина, Ю.; Яким, Р.; Пасинович, Т.; Petryna, Yu.; Yakym, R.; Pasynovych, T.
Bachelor Thesisมิถ-20248-กัน-2024Аналіз методів зниження транспортного навантаження на вулично-дорожній мережіГаврилишин, Мирослав Володимирович; Gavrylyshyn, Myroslav
Article201227-พฤษ-2013Аналіз факторів впливу на якість вищої освіти в УкраїніКозак, Олена; Kozak, Olena
Conference Abstract20-มิถ-201915-กรก-2019Визначення властивостей растрування на основі нормованого растрового перетворення для елементів круглої формиЛуцків, Микола; Гунько, Данило; Lutskiv, Mikola; Hunko, Danylo
Conference Abstract23-เมษ-20204-มิถ-2020Визначення комплексної оцінки якості експлуатації різальних інструментівРоманів, В.; Карпишин, С.; Romaniv, V.; Karpyshyn, S.
Article22-พฤษ-202017-กัน-2020Визначення найважливіших закономірностей стабільного розвитку підприємств готельноресторанного господарстваНагорняк, Галина Степанівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Nahorniak, Halyna; Malyuta, Lyudmyla; Melnyk, Liliya
Article22-ธัน-202010-กุม-2021Вплив погодних факторів на ефективність виробництва пивоварного ячменюКузіна, Вікторія; Kuzina, Viktoriia
Conference Abstract23-เมษ-20204-มิถ-2020Вплив якісного складу продуктів на соціальну ефективність та конкурентоспроможність на ринкуХатамов, Б.; Khatamov, B. O.
Master Thesis202126-ธัน-2021Дослідження впливу ревеню на процес виготовлення булочних виробів із застосуванням його в хлібопекарському цехуСпас, Оксана Дмитрівна; Spas, Oksana