ブラウズ : 主題 якість

移動: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
あるいは、最初の数文字を入力してください:  
検索結果表示: 1 - 10 / 118
タイプ発行日Date of entryタイトル寄与者
Article7月-202019-2月-202114 принципів Вільгельма Едвардса Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послугСтойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Стойко, Игорь; Шерстюк, Роман; Stoyko, Igor; Sherstiuk, Roman
Article20108-6月-2010Kонструкторсько-технологічне забезпечення підвищення якості лап тришарошкових бурових доліт на усіх етапах їхнього створенняПетрина, Ю.; Яким, Р.; Пасинович, Т.; Petryna, Yu.; Yakym, R.; Pasynovych, T.
Bachelor Thesis6月-20248-9月-2024Аналіз методів зниження транспортного навантаження на вулично-дорожній мережіГаврилишин, Мирослав Володимирович; Gavrylyshyn, Myroslav
Article201227-5月-2013Аналіз факторів впливу на якість вищої освіти в УкраїніКозак, Олена; Kozak, Olena
Conference Abstract20-6月-201915-7月-2019Визначення властивостей растрування на основі нормованого растрового перетворення для елементів круглої формиЛуцків, Микола; Гунько, Данило; Lutskiv, Mikola; Hunko, Danylo
Conference Abstract23-4月-20204-6月-2020Визначення комплексної оцінки якості експлуатації різальних інструментівРоманів, В.; Карпишин, С.; Romaniv, V.; Karpyshyn, S.
Article22-5月-202017-9月-2020Визначення найважливіших закономірностей стабільного розвитку підприємств готельноресторанного господарстваНагорняк, Галина Степанівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Nahorniak, Halyna; Malyuta, Lyudmyla; Melnyk, Liliya
Article22-12月-202010-2月-2021Вплив погодних факторів на ефективність виробництва пивоварного ячменюКузіна, Вікторія; Kuzina, Viktoriia
Conference Abstract23-4月-20204-6月-2020Вплив якісного складу продуктів на соціальну ефективність та конкурентоспроможність на ринкуХатамов, Б.; Khatamov, B. O.
Master Thesis202126-12月-2021Дослідження впливу ревеню на процес виготовлення булочних виробів із застосуванням його в хлібопекарському цехуСпас, Оксана Дмитрівна; Spas, Oksana