Skip navigation
Esileht
Sirvi
Valdkonnad
kollektsioonid
Lehitse..
Ilmumisaasta
Autor
Pealkiri
Teema
UDC
Lisamisaasta
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Abi
Keel
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Logi sisse:
Minu DSpace
Meili
uuendused
Muuda profiili
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Lehitse Teema споживчі властивості
Otsi:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
või sisesta esimesed tähed:
Sorteerimine:
pealkiri
ilmumisaasta
lisamisaasta
Järjestus:
Tõusvalt
Langevalt
Tulemusi/lehekülgi
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autor/Kirje:
Kõik
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Näidatakse tulemusi 1 kuni 3 3 -st
Tüüp
Ilmumisaeg
Date of entry
Pealkiri
Autor(id)
Master Thesis
2021
30-det-2021
Вдосконалення споживчих властивостей булочок із зниженою кислотністю із розробленням проекту цеху
Тонкевич, Тетяна Михайлівна
;
Tonkevych, Tetyana
Article
2010
12-nov-2010
Життєвий цикл товару
Ляхта, Оксана
Methodical recommendations
2022
17-vee-2023
Методичні рекомендації для практичних занять з навчальної дисципліни «ТОВАРОЗНАВСТВО» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання за освітньо – професійною програмою 076 «Підприємництво, торгівля та біржова справа» галузі знань 07»Управління та адміністрування», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Артеменко, Людмила Борисівна