Перегляд зібрання за групою - Теми сир

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 6 із 6
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract28-кві-202216-чер-2022Жирнокислотний склад коров’ячого, козячого та овечого сируАрутюнян, Д.; Покотило, О. С.; Arutyunyan, D.; Pokotylo, O. S.
Article20-кві-201629-тра-2016Зневоднення сирного згустку в електромагнітному поліКордуба, О.; Korduba, O.
Master Thesisгру-202029-гру-2020Модернізація преса для сиру марки Я7-789 з дослідженням форм для сиру при різних режимах навантаженняФіялка, Віктор Іванович; Fiialka, Viktor
Article23-кві-201526-лют-2016Особливості технологічних режимів і технічних рішень при пресуванні сируКалим, Н.; Kalym, N.
Bachelor Thesis202431-лип-2024Розрахунок преса для сиру марки Е8-ОПГ та розроблення технічних заходів з ремонту вузла пресуванняСавич, Іван Анатолійович; Savych, Ivan
Learning Objectлис-201622-чер-2017Технології маслоробста та сироробства : Конспект лекцій з курсу "Технологія молока і молочних продуктів"Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga