Перегляд зібрання за групою - Теми ресторанне підприємство

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 4 із 4
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesisчер-20248-лип-2024Вдосконалення стратегії ефективного просування та продажу продукту підприємств готельно-ресторанної сфери (на прикладі ресторану «Панорама»)Савгіра, Анастасія Русланівна; Savhira, Anastasiia
Bachelor Thesisчер-202530-чер-2025Підвищення конкурентоспроможності та оцінювання впливу факторів зовнішнього середовища на ефективність функціонування ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «На небі»)Дмитерко, Валерія Михайлівна; Dmyterko, Valeriia
Bachelor Thesisчер-202518-чер-2025Розробка проєкту впровадження інноваційних технологій на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Вінстон Черчіль»)Ясеновський, Богдан Олегович; Yasenovskyy, Bohdan
Bachelor Thesisчер-202516-чер-2025Удосконалення системи управління продажами в закладах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Панська садиба»)Гусак, Анастасія Сергіївна; Gusak, Anastasiia