Перегляд зібрання за групою - Теми ресторан

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 26
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesisчер-202320-лип-2023Використання сучасних інструментів управління у галузі гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”)Голик, Іван Русланович; Golik, Ivan
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Вірус вбиває ресторанний бізнесКрочак, В.; Krochak, V.
Conference Abstract15-кві-20217-тра-2021Еволюційні зміни у розумінні дизайну об’єктів готельно-ресторанного бізнесуВладимир, Ольга Михайлівна
Master Thesis21-гру-20233-січ-2024Методи та засоби організації розподіленої комп'ютерної системи управління приватними ресторанамиПасіка, Олександр Володимирович; Pasika, Oleksandr
Master Thesisгру-202325-січ-2024Напрями вдосконалення організації управління персоналом у закладі ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Едем”)Солтис, Михайло Віталійович; Soltys, Mikhailo
Bachelor Thesisчер-202320-лип-2023Організаційно-економічні засади використання інноваційного потенціалу підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан)Сонгінас, Віталіна Віталіївна; Songinas, Vitalina
Conference Abstract27-кві-202310-чер-2023Основні сучасні тренди в меню ресторанного господарстваМартинчук, М.; Бачуріна, А.; Martynchuk, M.; Bachurina, A.
Master Thesisгру-202219-січ-2023Підвищення ефективності управління фінансово-економічними процесами підприємства ресторанного господарства закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Оскар»)Сотула, Юрій Федорович; Sotula, Yurij
Bachelor Thesisчер-202328-лип-2023Розробка інформаційної системи ресторану з використанням Spring FrameworkРатишин, Микола Олегович; Ratyshyn, Mykola Olegovich
Conference Abstract28-кві-202216-чер-2022Специфіка інновацій ресторанного бізнесуМогилевець, В.; Стойко, І. І.; Mogilevec, V.; Stoyko, I.