Browsing by Subject ресторан

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 39
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Bachelor ThesisJun-202427-Jun-2024Вдосконалення стратегії ефективного просування та продажу продукту діяльності підприємств ресторанної сфери (на прикладі ресторану «Na Nebi»)Ухач, Софія Миколаївна; Ukhach, Sofiia
Bachelor ThesisJun-202320-Jul-2023Використання сучасних інструментів управління у галузі гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”)Голик, Іван Русланович; Golik, Ivan
Conference Abstract23-Apr-20204-Jun-2020Вірус вбиває ресторанний бізнесКрочак, В.; Krochak, V.
Conference Abstract15-Apr-20217-May-2021Еволюційні зміни у розумінні дизайну об’єктів готельно-ресторанного бізнесуВладимир, Ольга Михайлівна
Bachelor ThesisJun-20245-Jul-2024Забезпечення ефективного управління ресурсним потенціалом закладу гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Братіслава”)Стасіна, Христина Василівна; Stasina, Khrystyna
Bachelor ThesisJun-202516-Jun-2025Задоволеність клієнтів у сучасній індустрії гостинності (на прикладі ГРК «Авалон Палац»)Тивонюк, Володимир Петрович; Tyvoniuk, Volodymyr
Master Thesis21-Dec-20233-Jan-2024Методи та засоби організації розподіленої комп'ютерної системи управління приватними ресторанамиПасіка, Олександр Володимирович; Pasika, Oleksandr
Bachelor ThesisJun-20243-Jul-2024Напрями вдосконалення готельного господарства у воєнний період за європейськими стандартами на прикладі готелю “Hudson House River InnВолошин, Мар’яна Ігорівна; Voloshyn, Maryana
Master ThesisDec-202325-Jan-2024Напрями вдосконалення організації управління персоналом у закладі ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Едем”)Солтис, Михайло Віталійович; Soltys, Mikhailo
Bachelor ThesisJun-20248-Jul-2024Напрями забезпечення ефективного управління на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Автопорт”)Безкоровайний, Михайло Андрійович; Bezkorovainy, Mykhailo