Перегляд зібрання за групою - Теми піцерія

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 5 із 5
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesisчер-202427-чер-2024Дослідження конкурентного середовища підприємства на ринку послуг і напрямки забезпечення його стійкості (на прикладі кафе «DALI Pizza&Sushi»)Сивопляс, Максим Леонідович; Syvoplias, Maksym
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Конкурентоспроможність підприємства ресторанного бізнесу в сучасних умовах (на прикладі піцерії «Пpoнто Пiца і Суші Про»)Савків, Марія В’ячеславівна
Bachelor Thesis202514-лип-2025Розробка програмного забезпечення «Вікно замовлень офіціанта піцерії Фламінго»Вальчишин, Олег Петрович; Valchyshyn, Oleh
Bachelor Thesis202514-лип-2025Розробка програмного забезпечення для прийому та обробки замовлень бармена ресторану «Старий Млин»Навроцький, Сергій Зіновійович; Navrotskyi, Serhii
Bachelor Thesisчер-202226-січ-2024Управління малим готелем (рестораном) та шляхи його удосконалення (на прикладі ресторану «Kilinski»)Гурчак, Юлія Олегівна; Gurchak, Yuliia