Lehitse Teema пористість

Otsi: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
või sisesta esimesed tähed:  
Näidatakse tulemusi 1 kuni 10 10 -st
TüüpIlmumisaegDate of entryPealkiriAutor(id)
Article23-mär-20218-sep-2021Features of pressing the juice from viburnum berriesШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович; Венгринович, Степан Миколайович; Shynkaryk, Mariia; Kravets, Oleh; Venhrynovych, Stepan
Article26-juu-201815-aug-2018The influence of surface pretreatment on the quality of plasma coatingsВінаш, Ян; Драгановська, Дагмар; Никифорчин, Юрій Миколайович; Окіпний, Ігор Богданович; Viňáš, Ján; Draganovská, Dagmar; Nykyforchyn, Yuriy; Okipnyi, Ihor
Conference Abstractdet-20244-jaa-2025Вплив пористості казеїну на процес його компресійно-фільтраційного сушінняКравець, Віктор Ігорович; Стадницький, Микола Андрійович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович
Conference Abstract27-apr-202310-juu-2023Дослідження зміни пористості казеїну в процесі його відтискуСтадницький, М.; Стасишин, А.; Stadnytskyi, M.; Stasyshyn, A.
Article14-nov-201225-sep-2013Дослідження розмірних зв’язків при абразивній обробці спечених пористих матеріалівБожко, Тетяна Євгенівна; Bozhko, T.
Article5-juu-201226-juu-2013Дослідження структури Fe–Ti, утвореної методом СВССамчук, Людмила Михайлівна; Samchuk, L.
Article11-sep-201227-juu-2013Трибологічна поведінка електродугових покриттів із порошкових дротів системи Fe-Cr-B-Al за робочих умов штоків запірних вентилів ТЕСПохмурський, Василь Іванович; Студент, Михайло Михайлович; Ступницький, Тарас Романович; Гвоздецький, Володимир Миколайович; Сірак, Ярина Ярославівна; Pokhmurskyy, V.; Student, M.; Stupnytskyy, T.; Gvozdeckii, V.; Sirak, Y.
Master Thesisdet-20243-jaa-2025Удосконалення рецептури здобних виробів збагаченням мікробним метаболітом з проектуванням цеху виробництва хлібобулочних виробівВербіцька, Вікторія Сергіївна; Verbitska, Viktoriia Serhiivna
Conference Abstract26-apr-201830-mai-2018Шляхи інтенсифікації процесу сушіння технічного казеїнуГірняк, Р. З.; Hirniak, R.
Article25-apr-201726-juu-2017Інтенсифікація сушіння харчових мас із пружно-пластичними властивостямиВенгринович, С.; Venhrynovych, S.