Перегляд зібрання за групою - Теми пектинові речовини
Результати від 1 до 4 із 4
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Article | 20-кві-2016 | 29-тра-2016 | Актинідія, як природне джерело біологічно активних речовин для створення продуктів оздоровчого та функціонального призначення | Чебеняк, Т.; Chebeniak, T. |
Article | 23-кві-2015 | 26-лют-2016 | Дослідження желеутворюючої здатності концентрованого яблучного соку | Мельник, С.; Melnyk, S. |
Thesis Abstract | гру-2018 | 9-січ-2019 | Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу | Луцко, Любов Богданівна; Lutsko, Liubov |
Article | 20-кві-2016 | 29-тра-2016 | Перспективи розвитку сільського господарства та харчової прословості Кот-Д’Івуару | Вільфрід, Басса; Baca Ikpe Wilfried Abel |