Prohlížení dle Předmět мікроорганізми

Přejít na: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
nebo zadejte několik prvních písmen:  
Zobrazují se výsledky 1 až 6 z 6
TypDatum vydáníDate of entryNázevAutor
Article10-úno-20101-čer-2010Аналіз методів консервування продуктівЮкало, Володимир Глібович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Yukalo, V.; Haschuk, A.
Conference Abstract25-dub-20244-čer-2024Використання консервантів у харчовій промисловостіКухтин, М.; Kukhtyn, M.
Article24-čer-201411-zář-2014Вплив мікроорганізмів на корозію підземних металоконструкційКрижанівський, Є.; Побережний, Любомир Ярославович; Марущак, Павло Орестович; Бусько, Б.; Данилюк, І.; Polutrenko, M.; Kryzhanivsky, E.; Poberezhnyy, L.; Maruschak, P.; Busko, B.; Danyliuk, I.
Article24-dub-201427-úno-2016Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соківОстапйовська, М.; Ostapiovska, M.
Conference Abstract8-čer-201728-úno-2018Комп’ютерний аналіз росту та розповсюдження спор термофільних та мезофільних мікроорганізмівПаламар, Михайло Іванович; Сіправський, Роман; Palamar, Mykhaylo; Sipravskyi, Roman
Conference Abstract23-dub-20204-čer-2020Оцінка саітарно- гігієнічних стану приміщень і технології виробництва ковбасних виробівМізик, У.; MizykY.