Browsing by Subject мікроорганізми

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Article10-二月-20101-六月-2010Аналіз методів консервування продуктівЮкало, Володимир Глібович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Yukalo, V.; Haschuk, A.
Conference Abstract25-四月-20244-六月-2024Використання консервантів у харчовій промисловостіКухтин, М.; Kukhtyn, M.
Article24-六月-201411-九月-2014Вплив мікроорганізмів на корозію підземних металоконструкційКрижанівський, Є.; Побережний, Любомир Ярославович; Марущак, Павло Орестович; Бусько, Б.; Данилюк, І.; Polutrenko, M.; Kryzhanivsky, E.; Poberezhnyy, L.; Maruschak, P.; Busko, B.; Danyliuk, I.
Article24-四月-201427-二月-2016Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соківОстапйовська, М.; Ostapiovska, M.
Conference Abstract8-六月-201728-二月-2018Комп’ютерний аналіз росту та розповсюдження спор термофільних та мезофільних мікроорганізмівПаламар, Михайло Іванович; Сіправський, Роман; Palamar, Mykhaylo; Sipravskyi, Roman
Conference Abstract23-四月-20204-六月-2020Оцінка саітарно- гігієнічних стану приміщень і технології виробництва ковбасних виробівМізик, У.; MizykY.