Перегляд зібрання за групою - Теми готельно-ресторанне господарство
Результати від 1 до 8 із 8
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 22-тра-2020 | 17-вер-2020 | Визначення найважливіших закономірностей стабільного розвитку підприємств готельноресторанного господарства | Нагорняк, Галина Степанівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Nahorniak, Halyna; Malyuta, Lyudmyla; Melnyk, Liliya |
Bachelor Thesis | чер-2023 | 20-лип-2023 | Використання сучасних інструментів управління у галузі гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”) | Голик, Іван Русланович; Golik, Ivan |
Bachelor Thesis | чер-2023 | 21-чер-2023 | «Вплив організаційної культури і якості обслуговування на ефективність функціонування підприємства готельно- ресторанного господарства (на прикладі готелю «Власта») | Мартинчук, Максим Володимирович; Martynchuk, Maksym |
Bachelor Thesis | чер-2022 | 26-січ-2024 | Впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Три бажання») | Крисоватий, Євген Іванович; Krysovatyi, Yevhen |
Bachelor Thesis | чер-2023 | 20-лип-2023 | Напрями впливу на конкурентоспроможність підприємства індустрії гостинності (на прикладі готельного хостелу “У Поттера”) | Хачатрян, Девід Самвелович; Khachatryan, Devid Samvelovych |
Article | 31-тра-2017 | 7-чер-2017 | Організаційно-економічні засади розвитку інноваційного процесу вітчизняних закладів готельно-ресторанної сфери в туристичному контексті | Нагорняк, Галина; Малюта, Людмила; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман |
Master Thesis | гру-2023 | 9-січ-2024 | Особливості управління та функціонування закладу сфери гостинності (на прикладі ТОВ “Готельний комплекс “Глобус”) | Манжула, Тамара Євгеніївна; Manzhula, Tamara |
Bachelor Thesis | чер-2022 | 23-сер-2022 | Підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності в умовах нестабільності (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge») | Гринюк, Іван Васильович |