Browsing by Subject готельно-ресторанне господарство
Showing results 1 to 9 of 9
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Article | 22-五月-2020 | 17-九月-2020 | Визначення найважливіших закономірностей стабільного розвитку підприємств готельноресторанного господарства | Нагорняк, Галина Степанівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Nahorniak, Halyna; Malyuta, Lyudmyla; Melnyk, Liliya |
Bachelor Thesis | 六月-2023 | 20-七月-2023 | Використання сучасних інструментів управління у галузі гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”) | Голик, Іван Русланович; Golik, Ivan |
Bachelor Thesis | 六月-2023 | 21-六月-2023 | «Вплив організаційної культури і якості обслуговування на ефективність функціонування підприємства готельно- ресторанного господарства (на прикладі готелю «Власта») | Мартинчук, Максим Володимирович; Martynchuk, Maksym |
Bachelor Thesis | 六月-2022 | 26-一月-2024 | Впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Три бажання») | Крисоватий, Євген Іванович; Krysovatyi, Yevhen |
Bachelor Thesis | 六月-2024 | 3-七月-2024 | Напрями вдосконалення готельного господарства у воєнний період за європейськими стандартами на прикладі готелю “Hudson House River Inn | Волошин, Мар’яна Ігорівна; Voloshyn, Maryana |
Bachelor Thesis | 六月-2023 | 20-七月-2023 | Напрями впливу на конкурентоспроможність підприємства індустрії гостинності (на прикладі готельного хостелу “У Поттера”) | Хачатрян, Девід Самвелович; Khachatryan, Devid Samvelovych |
Article | 31-五月-2017 | 7-六月-2017 | Організаційно-економічні засади розвитку інноваційного процесу вітчизняних закладів готельно-ресторанної сфери в туристичному контексті | Нагорняк, Галина; Малюта, Людмила; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман |
Master Thesis | 十二月-2023 | 9-一月-2024 | Особливості управління та функціонування закладу сфери гостинності (на прикладі ТОВ “Готельний комплекс “Глобус”) | Манжула, Тамара Євгеніївна; Manzhula, Tamara |
Bachelor Thesis | 六月-2022 | 23-八月-2022 | Підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності в умовах нестабільності (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge») | Гринюк, Іван Васильович |