Browsing by Subject бланшування
Showing results 1 to 4 of 4
| Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
|---|---|---|---|---|
| Thesis | Feb-2017 | 7-Mar-2017 | Використання лактококів в технології сквашування капусти (броколі) | Баса, Ікпе Вільфріед; Basa, Ikpe Vilfried |
| Master Thesis | 2020 | 30-Dec-2020 | Вплив різних способів попередньої підготовки аличі на виділення соку | Власов, Валентин Васильович; Vlasov, Valentyn Vasylovych |
| Master Thesis | 2020 | 30-Dec-2020 | Дослідження методів попередньої обробки слив на соковіддачу | Мурин, Тетяна Євгенівна; Muryn, Tetiana Yevhenivna |
| Thesis | Feb-2017 | 24-Feb-2017 | Розробка консервованих продуктів із спаржі | Юськів, Галина Іванівна |