Разлистване на по Тема бланшування
Показване на резултати 1 до 4 от 4
Тип | Дата на Публикуване | Date of entry | Заглавие | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Thesis | Фев-2017 | 7-Мар-2017 | Використання лактококів в технології сквашування капусти (броколі) | Баса, Ікпе Вільфріед; Basa, Ikpe Vilfried |
Master Thesis | 2020 | 30-Дек-2020 | Вплив різних способів попередньої підготовки аличі на виділення соку | Власов, Валентин Васильович; Vlasov, Valentyn Vasylovych |
Master Thesis | 2020 | 30-Дек-2020 | Дослідження методів попередньої обробки слив на соковіддачу | Мурин, Тетяна Євгенівна; Muryn, Tetiana Yevhenivna |
Thesis | Фев-2017 | 24-Фев-2017 | Розробка консервованих продуктів із спаржі | Юськів, Галина Іванівна |