Browsing by Subject 613.2

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 3 to 12 of 13 < previous   next >
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Conference Abstract20-Μαΐ-202123-Ιου-2021Екологічні проблеми сучасного водокористування - використання пластикового посудуАндрусишина, І.; Andrusyshyna, I.
Conference Abstract28-Νοε-201818-Φεβ-2019Жирнокислотний склад традиційних олій після смаженняПокотило, О. С.; Баюк, С. Я.; Pokotylo, O. S.; Bayuk, S. Ya.
Conference Abstract11-Οκτ-201728-Οκτ-2017Контамінація харчових продуктів металами – фактор ризику здоров’ю населення УкраїниАндрусишина, І.; Голуб, І.; Лампека, О.; Andrusyshyna, I.; Golub, I.; Lampeka, E.
Article22-Απρ-201018-Φεβ-2016Нетрадиційні види харчування. роздільне харчуванняКрупніцька, М.
Article19-Απρ-201116-Φεβ-2016Новітні харчові продуктиГлух, О.
Article17-Απρ-200815-Μαρ-2016Регламентації використання харчових добавок в УкраїніШумило, О.
Conference Abstract28-Σεπ-202321-Νοε-2023Розроблення технології м’якого сирного продукту з нутовим борошномЦісарик, О. Й.; Сливка, І. М.; Мусій, Л. Я.; Tsisaryk, O. Y.; Slyvka, I. M.; Musiy, L. Y.
Article20-Απρ-200529-Μαρ-2016Харчові волокнаКостюк, К.
Article22-Απρ-201018-Φεβ-2016Харчові добавки: за і протиЗаблоцька, М.
Article17-Νοε-201624-Μαρ-2017Харчові продукти для спеціальних медичних цілей: практика ЄС та УкраїниМотузка, Ю. М.; Motuzka, Y. M.