Разлистване на по Тема 613.2

Преминаване към: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или въведете първите няколко букви:  
Показване на резултати 1 до 10 от 13
ТипДата на ПубликуванеDate of entryЗаглавиеАвтор(и)
Conference Abstract11-Окт-201728-Окт-2017Ways of formation of artificial selective sites for instrumental analytical devices intended for food quality controlStarodub, N. F.; Yukalo, V. G.; Voitsitskiy, V. M.; Marti, J.-L.
Article14-Май-200824-Май-2016Вплив пектинів на мікробні клітиниСельський, В.
Conference Abstract20-Май-202123-Юни-2021Екологічні проблеми сучасного водокористування - використання пластикового посудуАндрусишина, І.; Andrusyshyna, I.
Conference Abstract28-Ное-201818-Фев-2019Жирнокислотний склад традиційних олій після смаженняПокотило, О. С.; Баюк, С. Я.; Pokotylo, O. S.; Bayuk, S. Ya.
Conference Abstract11-Окт-201728-Окт-2017Контамінація харчових продуктів металами – фактор ризику здоров’ю населення УкраїниАндрусишина, І.; Голуб, І.; Лампека, О.; Andrusyshyna, I.; Golub, I.; Lampeka, E.
Article22-Апр-201018-Фев-2016Нетрадиційні види харчування. роздільне харчуванняКрупніцька, М.
Article19-Апр-201116-Фев-2016Новітні харчові продуктиГлух, О.
Article17-Апр-200815-Мар-2016Регламентації використання харчових добавок в УкраїніШумило, О.
Conference Abstract28-Сеп-202321-Ное-2023Розроблення технології м’якого сирного продукту з нутовим борошномЦісарик, О. Й.; Сливка, І. М.; Мусій, Л. Я.; Tsisaryk, O. Y.; Slyvka, I. M.; Musiy, L. Y.
Article20-Апр-200529-Мар-2016Харчові волокнаКостюк, К.