Разлистване на по Тема 613.2
Показване на резултати 1 до 10 от 13
Тип | Дата на Публикуване | Date of entry | Заглавие | Автор(и) |
Conference Abstract | 11-Окт-2017 | 28-Окт-2017 | Ways of formation of artificial selective sites for instrumental analytical devices intended for food quality control | Starodub, N. F.; Yukalo, V. G.; Voitsitskiy, V. M.; Marti, J.-L. |
Article | 14-Май-2008 | 24-Май-2016 | Вплив пектинів на мікробні клітини | Сельський, В. |
Conference Abstract | 20-Май-2021 | 23-Юни-2021 | Екологічні проблеми сучасного водокористування - використання пластикового посуду | Андрусишина, І.; Andrusyshyna, I. |
Conference Abstract | 28-Ное-2018 | 18-Фев-2019 | Жирнокислотний склад традиційних олій після смаження | Покотило, О. С.; Баюк, С. Я.; Pokotylo, O. S.; Bayuk, S. Ya. |
Conference Abstract | 11-Окт-2017 | 28-Окт-2017 | Контамінація харчових продуктів металами – фактор ризику здоров’ю населення України | Андрусишина, І.; Голуб, І.; Лампека, О.; Andrusyshyna, I.; Golub, I.; Lampeka, E. |
Article | 22-Апр-2010 | 18-Фев-2016 | Нетрадиційні види харчування. роздільне харчування | Крупніцька, М. |
Article | 19-Апр-2011 | 16-Фев-2016 | Новітні харчові продукти | Глух, О. |
Article | 17-Апр-2008 | 15-Мар-2016 | Регламентації використання харчових добавок в Україні | Шумило, О. |
Conference Abstract | 28-Сеп-2023 | 21-Ное-2023 | Розроблення технології м’якого сирного продукту з нутовим борошном | Цісарик, О. Й.; Сливка, І. М.; Мусій, Л. Я.; Tsisaryk, O. Y.; Slyvka, I. M.; Musiy, L. Y. |
Article | 20-Апр-2005 | 29-Мар-2016 | Харчові волокна | Костюк, К. |