Перегляд зібрання за групою - Автори Stadnyk, I. Y.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 5 із 5
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract25-вер-202528-жов-2025Визначення параметрів напружено-деформованого стану тіста методом математичного і комп’ютерного моделюванняСтадник, Ігор Ярославович; Жуковський, А. В.; Кірічек, В. А.; Stadnyk, I. Y.; Zhukovskyi, A. V.; Kirichek, V. A.
Conference Abstract28-кві-202216-чер-2022Вплив інтенсивності замішування на фізико-механічні властивості тістаХарчій, А.; Бойко, Р.; Стадник, Ігор Ярославович; Kharchii, A.; Boiko, R.; Stadnyk, I. Y.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Ефективність проектування нового тістомісильного обладнанняКалиняк, В. С.; Древніцький, М. В.; Стадник, І. Я.; Kalyniak, V. S.; Drevnitskyi, M. V.; Stadnyk, I. Y.
Conference Abstract28-лис-20184-лют-2019Розроблення конструкції змішувача для інтенсифікації перемішування компонентівСтадник, І. Я.; Паньків, Ю. Ю.; Stadnyk, I. Y.; Pankiv, J. Y.
Article17-лис-201624-бер-2017Характеристики виділеного пилу в атмосферу на харчових підприємствахСтадник, І. Я.; Наворинський, Д. П.; Stadnyk, I. Y.; Navorynsky, D. P.