Разлистване на по Автор Shutyuk, V. V.

Преминаване към: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или въведете първите няколко букви:  
Показване на резултати 1 до 5 от 5
ТипДата на ПубликуванеDate of entryЗаглавиеАвтор(и)
Conference Abstract27-Ное-20195-Фев-2020Дослідження впливу попереднього оброблення на тривалість вяленя томатівПоцелуйко, М. В.; Бендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Poceljuko, M. V.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V.
Article25-Ное-201518-Фев-2016Консервна промисловість україни: стан, тенденції та перспективи розвиткуБендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V.
Conference Abstract27-Ное-20195-Фев-2020Перспективи створення фруктових соусів зі зниженою калорійністюДмитрук, Р. О.; Бендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Dmytruk, R. O.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V.
Article17-Ное-201624-Мар-2017Удосконалення технології сушіння зелені петрушкиПерець, А. О.; Мурашко, К. С.; Шутюк, В. В.; Perets', A. O.; Murashko, K. S.; Shutyuk, V. V.
Article17-Ное-201624-Мар-2017Удосконалення технології сушіння кореню селериМурашко, К. С.; Перець, А. О.; Шутюк, В. В.; Murashko, K. S.; Perets, A. O.; Shutyuk, V. V.