Перегляд зібрання за групою - Автори Shutyuk, V. V.
Результати від 1 до 5 із 5
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 27-лис-2019 | 5-лют-2020 | Дослідження впливу попереднього оброблення на тривалість вяленя томатів | Поцелуйко, М. В.; Бендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Poceljuko, M. V.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V. |
Article | 25-лис-2015 | 18-лют-2016 | Консервна промисловість україни: стан, тенденції та перспективи розвитку | Бендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V. |
Conference Abstract | 27-лис-2019 | 5-лют-2020 | Перспективи створення фруктових соусів зі зниженою калорійністю | Дмитрук, Р. О.; Бендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Dmytruk, R. O.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V. |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Удосконалення технології сушіння зелені петрушки | Перець, А. О.; Мурашко, К. С.; Шутюк, В. В.; Perets', A. O.; Murashko, K. S.; Shutyuk, V. V. |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Удосконалення технології сушіння кореню селери | Мурашко, К. С.; Перець, А. О.; Шутюк, В. В.; Murashko, K. S.; Perets, A. O.; Shutyuk, V. V. |