Yn pori yn ôl Awdur Shutyuk, V. V.
Yn dangos canlyniadau 1 i 5 o 5
| Math | Dyddiad Cyhoeddi | Date of entry | Teitl | Awdur(on) |
|---|---|---|---|---|
| Conference Abstract | 27-Nov-2019 | 5-Feb-2020 | Дослідження впливу попереднього оброблення на тривалість вяленя томатів | Поцелуйко, М. В.; Бендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Poceljuko, M. V.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V. |
| Article | 25-Nov-2015 | 18-Feb-2016 | Консервна промисловість україни: стан, тенденції та перспективи розвитку | Бендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V. |
| Conference Abstract | 27-Nov-2019 | 5-Feb-2020 | Перспективи створення фруктових соусів зі зниженою калорійністю | Дмитрук, Р. О.; Бендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Dmytruk, R. O.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V. |
| Article | 17-Nov-2016 | 24-Mar-2017 | Удосконалення технології сушіння зелені петрушки | Перець, А. О.; Мурашко, К. С.; Шутюк, В. В.; Perets', A. O.; Murashko, K. S.; Shutyuk, V. V. |
| Article | 17-Nov-2016 | 24-Mar-2017 | Удосконалення технології сушіння кореню селери | Мурашко, К. С.; Перець, А. О.; Шутюк, В. В.; Murashko, K. S.; Perets, A. O.; Shutyuk, V. V. |