Разлистване на по Автор Melnichuk, O. E.
Показване на резултати 1 до 5 от 5
| Тип | Дата на Публикуване | Date of entry | Заглавие | Автор(и) |
|---|---|---|---|---|
| Article | 17-Ное-2016 | 24-Мар-2017 | Вдосконалення процесу виготовлення варення, як напівфабрикату для виробництва цукатів | Чебеняк, Т. А.; Мельнічук, О. Є.; Chebeniak, T. A.; Melnichuk, O. E. |
| Article | 17-Ное-2016 | 24-Мар-2017 | Використання капусти броколі для створення ферментованих продуктів харчування | Баса, В. І. А.; Мельнічук, О. Є.; Baca, W. I. A.; Melnichuk, O. E. |
| Conference Abstract | 28-Ное-2018 | 18-Фев-2019 | Користь черешні та її використання у консервуванні | Сельський, Володимир Романович; Мельнічук, О. Є.; Луцко, Л. Б.; Selskiy, V. R.; Melnichuk, O. E.; Lutsko, L. B. |
| Article | 17-Ное-2016 | 24-Мар-2017 | Наукові підходи до вибору процесів попередньої теплової підготовки спаржі | Юськів, Г. І.; Мельнічук, О. Є.; Yuskiv, G. I.; Melnichuk, O. E. |
| Conference Abstract | 28-Ное-2018 | 18-Фев-2019 | Способи підготовки черешні для виробництва соків | Сельський, Володимир Романович; Мельнічук, О. Є.; Луцко, Л. Б.; Selskiy, V. R.; Melnichuk, O. E.; Lutsko, L. B. |