Yazar Melnichuk, O. E.
Gösterilen sonuçlar 1 - 5 den 5
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
---|---|---|---|---|
Article | 17-Kas-2016 | 24-Mar-2017 | Вдосконалення процесу виготовлення варення, як напівфабрикату для виробництва цукатів | Чебеняк, Т. А.; Мельнічук, О. Є.; Chebeniak, T. A.; Melnichuk, O. E. |
Article | 17-Kas-2016 | 24-Mar-2017 | Використання капусти броколі для створення ферментованих продуктів харчування | Баса, В. І. А.; Мельнічук, О. Є.; Baca, W. I. A.; Melnichuk, O. E. |
Conference Abstract | 28-Kas-2018 | 18-Şub-2019 | Користь черешні та її використання у консервуванні | Сельський, Володимир Романович; Мельнічук, О. Є.; Луцко, Л. Б.; Selskiy, V. R.; Melnichuk, O. E.; Lutsko, L. B. |
Article | 17-Kas-2016 | 24-Mar-2017 | Наукові підходи до вибору процесів попередньої теплової підготовки спаржі | Юськів, Г. І.; Мельнічук, О. Є.; Yuskiv, G. I.; Melnichuk, O. E. |
Conference Abstract | 28-Kas-2018 | 18-Şub-2019 | Способи підготовки черешні для виробництва соків | Сельський, Володимир Романович; Мельнічук, О. Є.; Луцко, Л. Б.; Selskiy, V. R.; Melnichuk, O. E.; Lutsko, L. B. |