Перегляд зібрання за групою - Автори Lisovska, T.
Результати від 1 до 6 із 6
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Вивчення впливу кількості води в безглютеновому тісті | Тонкевич, Т.; Лісовська, Т.; Tonkevych, T.; Lisovska, T. |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Вплив борошняної сировини на характеристики безглютенового тіста | Троян, К.; Лісовська, Т.; Кушнірук, Наталія Василівна; Troyan, K.; Lisovska, T.; Kushniruk, N. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Конопляна олія у виробництві олієжирових продуктів | Криськова, Л.; Лісовська, Т.; Пилипчук, О.; Lisovska, T.; Kryskova, L.; Pylypchuk, A. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Погляд на нові десерти | Лісовська, Тетяна; Криськова, Л.; Стефанишин, В.; Lisovska, T.; Kryskova, L.; Stefanyshyn, V. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Світ харчових продуктів у рекламі | Криськова, С. А.; Лісовська, Тетяна Олегівна; Криськова, Лариса Петрівна; Kryskova, S.; Lisovska, T.; Kryskova, L. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Імбир в технології виробництва хлібобулочних виробів | Надюк, Р. О.; Кравченюк, Христина Юріївна; Лісовська, Тетяна Олегівна; Nadiuk, R.; Kravcheniuk, K.; Lisovska, T. |