Перегляд зібрання за групою - Автори Dalievska, D. Y.
Результати від 1 до 4 із 4
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 25-лис-2020 | 24-бер-2021 | Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіру | Далєвська, Діана Ярославівна; Покотило, О. С.; Dalievska, D. Y.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Органолептичні показники ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду | Далєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Dalievska, D. Y.; Dalievskyi, V. M. |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Оцінка органолептичних показників кефіру з додаванням біологічно активного йоду в процесі зберігання | Далєвська, Діана Ярославівна; Покотило, О. С.; Dalievska, D. Y.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Хімічний склад води біологічно активної добавки «Йодіс-концентрат» | Далєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Dalievska, D. Y.; Dalievskyi, V. M. |