Yazar Adamishyn, O. V.
Gösterilen sonuçlar 1 - 3 den 3
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 28-Eyl-2023 | 21-Kas-2023 | Виробництво булочки з цілеспрямованою зміною складу | Карпик, Галина Вікторівна; Адамішин, О. В.; Karpyk, G. V.; Adamishyn, O. V. |
Conference Abstract | 20-May-2021 | 23-Haz-2021 | Способи попередньої підготовки абрикосів на соковіддачу | Сельський, Володимир Романович; Адамішин, О. В.; Selsky, V. R.; Adamishyn, O. V. |
Conference Abstract | 6-Ara-2023 | 21-Oca-2024 | Харчова цінність булочки зі зміненим складом жирів | Адамішин, О. В.; Карпик, Галина Вікторівна; Adamishyn, O. V.; Karpyk, G. V. |