Перегляд зібрання за групою - Автори Цісарик, Орися

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 6 із 6
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Аналіз і вибір технологічних параметрів ферментації вершків при виробництві кисловершкового маслаЦісарик, Орися; Мусій, Любов; Сливка, Ірина; Tsisaryk, Orysia; Musiy, Liubov; Slyvka, Iryna
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вивчення властивостей промислово-перспективних штамів Enterococcus faecium виділених із традиційних карпатських молочних продуктів УкраїниСливка, Ірина; Мусій, Любов; Цісарик, Орися; Slyvka, Iryna; Musiy, Lubov; Tsisaryk, Orysia
Article8-жов-201521-гру-2015Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період рокуЦісарик, Орися; Мусій, Любов; Tsisaryk, Orysya; Musiy, Lubov
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження впливу часткової заміни кухонної солі хлоридом калію на формування консистенції бринзиСкульська, Інна; Цісарик, Орися; Skulska, Inna; Tsisaryk, Orysia
Conference Abstract11-чер-202029-вер-2020Родина провізора Марії Ничай-Баран: в умовах більшовицько-тоталітарного режиму й у вільному світіЦісарик, Орися; Яворська, Лідія
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Розроблення технології сиру адигейського з рослинними добавкамиЦісарик, Орися; Мусій, Любов; Сливка, Ірина; Пацак, Наталя; Tsisaryk, Orysia; Slyvka, Iryna; Patsak, Natalia