Lehitse Autor Сторож, Л. А.
Näidatakse tulemusi 1 kuni 4 4 -st
Tüüp | Ilmumisaeg | Date of entry | Pealkiri | Autor(id) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 25-nov-2020 | 24-mär-2021 | Використання імбиру для збагачення молочних продуктів | Ракоча, О. М.; Циб, Х.; Сторож, Л. А.; Rakocha, O. M.; Tsyb, Kh.; Storozh, L. A. |
Article | 25-nov-2015 | 18-vee-2016 | Електрофоретична характеристика процесу виділення казофосфопептидів | Сторож, Л. А.; Скапцов, А. С.; Юкало, В. Г.; Storozh, L. A.; Skaptsov, A. S.; Yukalo, V. G. |
Conference Abstract | 25-nov-2020 | 24-mär-2021 | Жирнокислотний склад сирів залежно від технології виробництва | Арутюнян, Д. А.; Сторож, Л. А.; Покотило, О. С.; Arutyunyan, D. A.; Storoz, L. A.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 18-mai-2017 | 1-nov-2017 | Характеристика гідролізату казеїну гель-фільтрацією на сефадексі і акрилексі | Юкало, В. Г.; Сторож, Л. А.; Дуда, О. В.; Yukalo, V. G.; Storozh, L. A.; Duda, O. V. |