Percorrer por autor Сторож, Л. А.
Mostrar resultados 1-4 de 4.
Tipo | Data | Date of entry | Título | Autor(es) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 25-Nov-2020 | 24-Mar-2021 | Використання імбиру для збагачення молочних продуктів | Ракоча, О. М.; Циб, Х.; Сторож, Л. А.; Rakocha, O. M.; Tsyb, Kh.; Storozh, L. A. |
Article | 25-Nov-2015 | 18-Fev-2016 | Електрофоретична характеристика процесу виділення казофосфопептидів | Сторож, Л. А.; Скапцов, А. С.; Юкало, В. Г.; Storozh, L. A.; Skaptsov, A. S.; Yukalo, V. G. |
Conference Abstract | 25-Nov-2020 | 24-Mar-2021 | Жирнокислотний склад сирів залежно від технології виробництва | Арутюнян, Д. А.; Сторож, Л. А.; Покотило, О. С.; Arutyunyan, D. A.; Storoz, L. A.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 18-Mai-2017 | 1-Nov-2017 | Характеристика гідролізату казеїну гель-фільтрацією на сефадексі і акрилексі | Юкало, В. Г.; Сторож, Л. А.; Дуда, О. В.; Yukalo, V. G.; Storozh, L. A.; Duda, O. V. |