Перегляд зібрання за групою - Автори Процак, П. В.
Результати від 1 до 4 із 4
| Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
|---|---|---|---|---|
| Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Актуальність виробництва житньо-пшеничного хліба з різними фітодобавками | Процак, П. В.; Protsak, P. V. |
| Conference Abstract | 25-вер-2025 | 28-жов-2025 | Базилік як функціональний інгредієнт у виробництві житньо-пшеничного хліба | Процак, П. В.; Protsak, P. V. |
| Conference Abstract | 11-гру-2024 | 24-січ-2025 | Додавання порошку з ягід ожини у сиркові вироби | Шведов, Р. С.; Процак, П. В.; Shvedov, R. S.; Protsak, P. V. |
| Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Фактори, які впливають на технологічні властивості хліба | Процак, П. В.; Protsak, P. V. |