Yazar Процак, П. В.
Gösterilen sonuçlar 1 - 4 den 4
| Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
|---|---|---|---|---|
| Conference Abstract | 24-May-2023 | 19-Tem-2023 | Актуальність виробництва житньо-пшеничного хліба з різними фітодобавками | Процак, П. В.; Protsak, P. V. |
| Conference Abstract | 25-Eyl-2025 | 28-Eki-2025 | Базилік як функціональний інгредієнт у виробництві житньо-пшеничного хліба | Процак, П. В.; Protsak, P. V. |
| Conference Abstract | 11-Ara-2024 | 24-Oca-2025 | Додавання порошку з ягід ожини у сиркові вироби | Шведов, Р. С.; Процак, П. В.; Shvedov, R. S.; Protsak, P. V. |
| Conference Abstract | 28-Eyl-2023 | 21-Kas-2023 | Фактори, які впливають на технологічні властивості хліба | Процак, П. В.; Protsak, P. V. |