Перегляд зібрання за групою - Автори Мусій, Любов
Результати від 1 до 4 із 4
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Аналіз і вибір технологічних параметрів ферментації вершків при виробництві кисловершкового масла | Цісарик, Орися; Мусій, Любов; Сливка, Ірина; Tsisaryk, Orysia; Musiy, Liubov; Slyvka, Iryna |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Вивчення властивостей промислово-перспективних штамів Enterococcus faecium виділених із традиційних карпатських молочних продуктів України | Сливка, Ірина; Мусій, Любов; Цісарик, Орися; Slyvka, Iryna; Musiy, Lubov; Tsisaryk, Orysia |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період року | Цісарик, Орися; Мусій, Любов; Tsisaryk, Orysya; Musiy, Lubov |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Розроблення технології сиру адигейського з рослинними добавками | Цісарик, Орися; Мусій, Любов; Сливка, Ірина; Пацак, Наталя; Tsisaryk, Orysia; Slyvka, Iryna; Patsak, Natalia |