Browsing by Author Мельнічук, О. Є.
Showing results 1 to 5 of 5
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Article | 17-nov-2016 | 24-már-2017 | Вдосконалення процесу виготовлення варення, як напівфабрикату для виробництва цукатів | Чебеняк, Т. А.; Мельнічук, О. Є.; Chebeniak, T. A.; Melnichuk, O. E. |
Article | 17-nov-2016 | 24-már-2017 | Використання капусти броколі для створення ферментованих продуктів харчування | Баса, В. І. А.; Мельнічук, О. Є.; Baca, W. I. A.; Melnichuk, O. E. |
Conference Abstract | 28-nov-2018 | 18-feb-2019 | Користь черешні та її використання у консервуванні | Сельський, Володимир Романович; Мельнічук, О. Є.; Луцко, Л. Б.; Selskiy, V. R.; Melnichuk, O. E.; Lutsko, L. B. |
Article | 17-nov-2016 | 24-már-2017 | Наукові підходи до вибору процесів попередньої теплової підготовки спаржі | Юськів, Г. І.; Мельнічук, О. Є.; Yuskiv, G. I.; Melnichuk, O. E. |
Conference Abstract | 28-nov-2018 | 18-feb-2019 | Способи підготовки черешні для виробництва соків | Сельський, Володимир Романович; Мельнічук, О. Є.; Луцко, Л. Б.; Selskiy, V. R.; Melnichuk, O. E.; Lutsko, L. B. |