Перегляд зібрання за групою - Автори Мельнічук, О. Є.
Результати від 1 до 5 із 5
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Вдосконалення процесу виготовлення варення, як напівфабрикату для виробництва цукатів | Чебеняк, Т. А.; Мельнічук, О. Є.; Chebeniak, T. A.; Melnichuk, O. E. |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Використання капусти броколі для створення ферментованих продуктів харчування | Баса, В. І. А.; Мельнічук, О. Є.; Baca, W. I. A.; Melnichuk, O. E. |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Користь черешні та її використання у консервуванні | Сельський, Володимир Романович; Мельнічук, О. Є.; Луцко, Л. Б.; Selskiy, V. R.; Melnichuk, O. E.; Lutsko, L. B. |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Наукові підходи до вибору процесів попередньої теплової підготовки спаржі | Юськів, Г. І.; Мельнічук, О. Є.; Yuskiv, G. I.; Melnichuk, O. E. |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Способи підготовки черешні для виробництва соків | Сельський, Володимир Романович; Мельнічук, О. Є.; Луцко, Л. Б.; Selskiy, V. R.; Melnichuk, O. E.; Lutsko, L. B. |