Перегляд зібрання за групою - Автори Закалов, О.
Результати від 1 до 12 із 12
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 14-тра-2008 | 24-тра-2016 | Аналіз процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії | Закалов, О.; Мазяк, З.; Бортник, А. |
Article | 14-гру-2011 | 17-лют-2016 | Довговічність робочих органів кутера | Закалов, О.; Бортник, А. |
Article | 27-жов-2010 | 20-лют-2016 | Довговічність робочих органів кутера | Закалов, О.; Бортник, А. |
Article | 1-лип-2008 | 14-вер-2018 | Дослідження процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії | Закалов, О.; Бортник, Андрій Ігорович; Zakalov, O.; Bortnyk, A. |
Article | 14-гру-2011 | 17-лют-2016 | Загальні положення виконання креслення деталей | Закалов, О.; Пшоняк, П.; Плескун, М. |
Article | 14-гру-2011 | 17-лют-2016 | Класифікація підприємств харчової промисловості за видом транспортних зв’язків і зовнішніми вантажними потоками | Закалов, О. |
Article | 5-гру-2012 | 11-лют-2016 | Ножова головка кутера з можливістю подачі льодяної води у зону різання | Закалов, О.; Бортник, А. |
Article | 28-гру-2004 | 27-сер-2020 | Обгрунтування вибору ріжучих інструментів та режимів різання для кутерів періодичної дії | Закалов, О.; Бортник, Андрій Ігорович; Zakalov, O.; Bortnik, A. |
Article | 27-жов-2010 | 20-лют-2016 | Основні вимоги при конструюванні технологічного обладнання харчових виробництв | Закалов, О.; Погорілець, І.; Войтків, Н. |
Article | 14-гру-2011 | 17-лют-2016 | Практичні аспекти роботи вакуум апаратів цукрових заводів | Закалов, О.; Стецько, Т. |
Article | 5-гру-2012 | 11-лют-2016 | Структурна пристосовність матеріалів при терті і підвищення надійності машин | Закалов, О. |
Article | 14-тра-2008 | 24-тра-2016 | Числові критерії працездатності матеріалів в парах тертя | Закалов, О.; Закалов, І. |