Prohlížení dle Autor Дацишин, Катерина Євгеніївна

Přejít na: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
nebo zadejte několik prvních písmen:  
Zobrazují se výsledky 1 až 4 z 4
TypDatum vydáníDate of entryNázevAutor
Methodical recommendations202328-kvě-2025Кваліфікаційна робота бакалавра. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняКрупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгеніївна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна
Course of lectureszář-20256-říj-2025Курс лекцій з дисципліни «Сучасні технології молока і молочних продуктів». Частина 1Сторож, Людмила Анатоліївна; Крупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгеніївна
Course of lectureszář-20256-říj-2025Курс лекцій з дисципліни «Сучасні технології молока і молочних продуктів». Частина 2Сторож, Людмила Анатоліївна; Крупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгеніївна
Methodical recommendationskvě-20256-říj-2025Програма та методичні рекомендації щодо проходження практики за тематикою кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології»Крупа, Ольга Миколаївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Карпик, Галина Вікторівна; Дацишин, Катерина Євгеніївна; Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна