Prohlížení dle Autor Дацишин, Катерина Євгеніївна
Zobrazují se výsledky 1 až 4 z 4
| Typ | Datum vydání | Date of entry | Název | Autor |
| Methodical recommendations | 2023 | 28-kvě-2025 | Кваліфікаційна робота бакалавра. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Крупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгеніївна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна |
| Course of lectures | zář-2025 | 6-říj-2025 | Курс лекцій з дисципліни «Сучасні технології молока і молочних продуктів». Частина 1 | Сторож, Людмила Анатоліївна; Крупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгеніївна |
| Course of lectures | zář-2025 | 6-říj-2025 | Курс лекцій з дисципліни «Сучасні технології молока і молочних продуктів». Частина 2 | Сторож, Людмила Анатоліївна; Крупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгеніївна |
| Methodical recommendations | kvě-2025 | 6-říj-2025 | Програма та методичні рекомендації щодо проходження практики за тематикою кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології» | Крупа, Ольга Миколаївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Карпик, Галина Вікторівна; Дацишин, Катерина Євгеніївна; Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна |