Buscar por Autor Ворощук, В.
Mostrando resultados 1 a 10 de 10
Tipo | Fecha de publicación | Date of entry | Título | Autor(es) |
Article | 20-nov-2013 | 15-mar-2017 | Аналіз процесу замішування тіста | Хом’як, О.; Ворощук, В. |
Article | 27-oct-2010 | 20-feb-2016 | Оптимальні параметри роботи роторно-вихрового емульсора | Ворощук, В.; Шинкарик, М.; Бринзей, Л.; Булянра, О. |
Article | 20-nov-2013 | 15-mar-2017 | Основні вимоги до сучасних тістозакатувальних машин | Мазуранчик, С.; Ворощук, В. |
Article | 14-may-2008 | 24-may-2016 | Особливості затрат потужності в парі ротор-статор в роторно-вихрових емульсорах при виробництві композиційних продуктів на базі сиру домашнього | Шинкарик, М.; Ворощук, В. |
Article | 20-nov-2013 | 15-mar-2017 | Особливості систем СІП-миття на переробних підприємствах | Кришталович, А.; Ворощук, В. |
Article | 29-oct-2014 | 22-ene-2016 | Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорах | Ворощук, В.; Шинкарик, М.; Voroshchuk, V.; Shynkaryk, M. |
Article | 20-nov-2013 | 15-mar-2017 | Перспективи розвитку спиртової промисловості в Україні | Чайка, В.; Ворощук, В. |
Article | 20-nov-2013 | 15-mar-2017 | Санітарно-гігієнічні вимоги при митті овочів та фруктів | Яршевич, О.; Ворощук, В. |
Article | 20-nov-2013 | 15-mar-2017 | Інтенсивність гідродинамічної обробки сиркових мас в роторно-вихровому емульсорі | Ворощук, В.; Шинкарик, М. |
Article | 5-dic-2012 | 11-feb-2016 | Інтенсифікація виробництва композиційних продуктів у роторно-вихрових аппаратах | Ворощук, В.; Шинкарик, М. |