ブラウズ : 著者 Ворощук, В.
検索結果表示: 1 - 10 / 10
| タイプ | 発行日 | Date of entry | タイトル | 寄与者 |
| Article | 20-11月-2013 | 15-3月-2017 | Аналіз процесу замішування тіста | Хом’як, О.; Ворощук, В. |
| Article | 27-10月-2010 | 20-2月-2016 | Оптимальні параметри роботи роторно-вихрового емульсора | Ворощук, В.; Шинкарик, М.; Бринзей, Л.; Булянра, О. |
| Article | 20-11月-2013 | 15-3月-2017 | Основні вимоги до сучасних тістозакатувальних машин | Мазуранчик, С.; Ворощук, В. |
| Article | 14-5月-2008 | 24-5月-2016 | Особливості затрат потужності в парі ротор-статор в роторно-вихрових емульсорах при виробництві композиційних продуктів на базі сиру домашнього | Шинкарик, М.; Ворощук, В. |
| Article | 20-11月-2013 | 15-3月-2017 | Особливості систем СІП-миття на переробних підприємствах | Кришталович, А.; Ворощук, В. |
| Article | 29-10月-2014 | 22-1月-2016 | Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорах | Ворощук, В.; Шинкарик, М.; Voroshchuk, V.; Shynkaryk, M. |
| Article | 20-11月-2013 | 15-3月-2017 | Перспективи розвитку спиртової промисловості в Україні | Чайка, В.; Ворощук, В. |
| Article | 20-11月-2013 | 15-3月-2017 | Санітарно-гігієнічні вимоги при митті овочів та фруктів | Яршевич, О.; Ворощук, В. |
| Article | 20-11月-2013 | 15-3月-2017 | Інтенсивність гідродинамічної обробки сиркових мас в роторно-вихровому емульсорі | Ворощук, В.; Шинкарик, М. |
| Article | 5-12月-2012 | 11-2月-2016 | Інтенсифікація виробництва композиційних продуктів у роторно-вихрових аппаратах | Ворощук, В.; Шинкарик, М. |