Anzeige von nach Autor Божик, Л. І.
Anzeige der Treffer 1 bis 4 von 4
| Dokumenttyp | Erscheinungsdatum | Date of entry | Titel | Autor(en) |
|---|---|---|---|---|
| Conference Abstract | 6-Dez-2023 | 21-Jan-2024 | Особливості використання функціональних продуктів у хлібопекарському виробництві | Лялик, А. Т.; Божик, Л. І.; Lialyk, A. T.; I Bozhyk, L. |
| Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Фортифікація борошна | Лялик, А. Т.; Божик, Л. І.; Lialyk, A.; Bozhyk, L. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Okt-2025 | Харчова та біологічна цінність зерен чіа і перспективи їх використання у технологіях продуктів харчування | Божик, Л. І.; Bozhyk, L. I. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Okt-2025 | Інноваційні підходи до виробництва безглютенових хлібобулочних виробів | Лялик, Анастасія Тарасівна; Божик, Л. І.; Lialyk, A. T.; Bozhik, L. I. |