Перегляд зібрання за групою - Автори Бендерська, О. В.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 5 із 5
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article17-лис-201624-бер-2017Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. КиєваБендерська, О. В.; Коваль, М. О.; Бессараб, О. С.; Benderska, O. V.; Koval, M. O.; Bessarab, O. S.
Conference Abstract27-лис-20195-лют-2020Дослідження впливу попереднього оброблення на тривалість вяленя томатівПоцелуйко, М. В.; Бендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Poceljuko, M. V.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V.
Article25-лис-201518-лют-2016Консервна промисловість україни: стан, тенденції та перспективи розвиткуБендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V.
Conference Abstract27-лис-20195-лют-2020Перспективи створення фруктових соусів зі зниженою калорійністюДмитрук, Р. О.; Бендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Dmytruk, R. O.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V.
Conference Abstract16-лис-201725-січ-2018Розширення асортименту томатних соусів з використанням дикорослих ягідПластун, Я. В.; Бендерська, О. В.; Бессараб, О. С.; Plastun, J. V.; Benderska, O. V.; Bessarab, O. S.