Перегляд зібрання за групою - Автори Бендерська, О. В.
Результати від 1 до 5 із 5
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. Києва | Бендерська, О. В.; Коваль, М. О.; Бессараб, О. С.; Benderska, O. V.; Koval, M. O.; Bessarab, O. S. |
Conference Abstract | 27-лис-2019 | 5-лют-2020 | Дослідження впливу попереднього оброблення на тривалість вяленя томатів | Поцелуйко, М. В.; Бендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Poceljuko, M. V.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V. |
Article | 25-лис-2015 | 18-лют-2016 | Консервна промисловість україни: стан, тенденції та перспективи розвитку | Бендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V. |
Conference Abstract | 27-лис-2019 | 5-лют-2020 | Перспективи створення фруктових соусів зі зниженою калорійністю | Дмитрук, Р. О.; Бендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Dmytruk, R. O.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V. |
Conference Abstract | 16-лис-2017 | 25-січ-2018 | Розширення асортименту томатних соусів з використанням дикорослих ягід | Пластун, Я. В.; Бендерська, О. В.; Бессараб, О. С.; Plastun, J. V.; Benderska, O. V.; Bessarab, O. S. |