Перегляд зібрання за групою - Автори Адамішин, О. В.
Результати від 1 до 3 із 3
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Виробництво булочки з цілеспрямованою зміною складу | Карпик, Галина Вікторівна; Адамішин, О. В.; Karpyk, G. V.; Adamishyn, O. V. |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Способи попередньої підготовки абрикосів на соковіддачу | Сельський, Володимир Романович; Адамішин, О. В.; Selsky, V. R.; Adamishyn, O. V. |
Conference Abstract | 6-гру-2023 | 21-січ-2024 | Харчова цінність булочки зі зміненим складом жирів | Адамішин, О. В.; Карпик, Галина Вікторівна; Adamishyn, O. V.; Karpyk, G. V. |