Перегляд зібрання за групою - Приналежності Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Результати від 1 до 17 із 17
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 25-кві-2013 | 16-лют-2016 | Апаратурне оформлення процесу екстрагування біологічно активних речовин з вичавок винограду в середовищі субкритичної води | Крістя, Д. О. |
Article | 23-кві-2009 | 15-бер-2016 | Визначення вмісту вуглеводів у охміленому суслі | Кузнецов, Е. |
Article | 25-кві-2013 | 16-лют-2016 | Вплив високого тиску на піноутворюючу та емульгуючу здатності рідкого курячого яйця | Моісеєва, В. К.; Толсторебров, О. М.; Богаченко, О. К. |
Article | 23-кві-2009 | 15-бер-2016 | Вітрове навантаження та його вплив на тепловтрати підприємств ресторанного господарства | Зєвахіна, В. |
Article | 25-кві-2013 | 16-лют-2016 | Дослідження спектральних характеристик рідких курячих яєць, оброблених високим тиском | Толсторебров, О. М. |
Article | 23-кві-2009 | 13-бер-2016 | Економічні важелі регулювання діяльності підприємств ресторанного бізнесу в трансформаційних умовах | Завгородня, Ю. П.; Карнаушенко, Н. С. |
Article | 25-кві-2013 | 16-лют-2016 | Кількісна оцінка ступеня денатурації рідкого курячого яйця, при його обробці високим тиском | Богаченко, О. К. |
Article | 23-кві-2009 | 15-бер-2016 | Моделювання процесу виробництва тушкованих овочів | Павлюк, І. |
Article | 23-кві-2009 | 15-бер-2016 | Можливість використання полімерних відходів для одержання рідкого палива | Драгун, Г.; Васильєва, М. |
Article | 25-кві-2013 | 16-лют-2016 | Мікробіологічні показники рідкого курячого яйця, обробленого високим тиском | Толсторебров, О. М.; Богаченко, О. К. |
Article | 23-кві-2009 | 15-бер-2016 | Отримання та дослідження гумінових речовин з опалого листя Донецького регіону | Вініченко, А.; Іщенко, Е.; Гулевська, Н. |
Article | 23-кві-2009 | 15-бер-2016 | Перспективні джерела молочної сировини для десертної продукції | Афанасьєва, Ю. В. |
Article | 23-кві-2009 | 13-бер-2016 | Проблеми побудови стратегії взаємин з постачальниками | Юрченко, В. Ю. |
Article | 24-кві-2014 | 27-лют-2016 | Розрахункові залежності рівней звукової потужності збивальної машини у складі універсального кухонного приладу | Ревякін, Д.; Revyakin, D. |
Article | 23-кві-2009 | 15-бер-2016 | Сервісні технології в готельному і ресторанному бізнесі | Остапенко, Є. |
Article | 23-кві-2009 | 13-бер-2016 | Сучасні вимоги до професійної діяльності менеджерів на підприємствах ресторанного господарства (ПРГ) | Олійник, Н. О. |
Article | 23-кві-2009 | 15-бер-2016 | Теплоізоляційні матеріали та їх застосування в будівництві підприємств ресторанного господарства | Квітко, В. |