Lehitse Affiliation Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Otsi: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
või sisesta esimesed tähed:  
Näidatakse tulemusi 1 kuni 17 17 -st
TüüpIlmumisaegDate of entryPealkiriAutor(id)
Article25-apr-201316-vee-2016Апаратурне оформлення процесу екстрагування біологічно активних речовин з вичавок винограду в середовищі субкритичної водиКрістя, Д. О.
Article23-apr-200915-mär-2016Визначення вмісту вуглеводів у охміленому сусліКузнецов, Е.
Article25-apr-201316-vee-2016Вплив високого тиску на піноутворюючу та емульгуючу здатності рідкого курячого яйцяМоісеєва, В. К.; Толсторебров, О. М.; Богаченко, О. К.
Article23-apr-200915-mär-2016Вітрове навантаження та його вплив на тепловтрати підприємств ресторанного господарстваЗєвахіна, В.
Article25-apr-201316-vee-2016Дослідження спектральних характеристик рідких курячих яєць, оброблених високим тискомТолсторебров, О. М.
Article23-apr-200913-mär-2016Економічні важелі регулювання діяльності підприємств ресторанного бізнесу в трансформаційних умовахЗавгородня, Ю. П.; Карнаушенко, Н. С.
Article25-apr-201316-vee-2016Кількісна оцінка ступеня денатурації рідкого курячого яйця, при його обробці високим тискомБогаченко, О. К.
Article23-apr-200915-mär-2016Моделювання процесу виробництва тушкованих овочівПавлюк, І.
Article23-apr-200915-mär-2016Можливість використання полімерних відходів для одержання рідкого паливаДрагун, Г.; Васильєва, М.
Article25-apr-201316-vee-2016Мікробіологічні показники рідкого курячого яйця, обробленого високим тискомТолсторебров, О. М.; Богаченко, О. К.
Article23-apr-200915-mär-2016Отримання та дослідження гумінових речовин з опалого листя Донецького регіонуВініченко, А.; Іщенко, Е.; Гулевська, Н.
Article23-apr-200915-mär-2016Перспективні джерела молочної сировини для десертної продукціїАфанасьєва, Ю. В.
Article23-apr-200913-mär-2016Проблеми побудови стратегії взаємин з постачальникамиЮрченко, В. Ю.
Article24-apr-201427-vee-2016Розрахункові залежності рівней звукової потужності збивальної машини у складі універсального кухонного приладуРевякін, Д.; Revyakin, D.
Article23-apr-200915-mär-2016Сервісні технології в готельному і ресторанному бізнесіОстапенко, Є.
Article23-apr-200913-mär-2016Сучасні вимоги до професійної діяльності менеджерів на підприємствах ресторанного господарства (ПРГ)Олійник, Н. О.
Article23-apr-200915-mär-2016Теплоізоляційні матеріали та їх застосування в будівництві підприємств ресторанного господарстваКвітко, В.