Browsing by Author Закалов, О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
TipusData de publicacióDate of entryTítolAutor(s)
Article14-de -200824-de -2016Аналіз процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної діїЗакалов, О.; Мазяк, З.; Бортник, А.
Article27-d’o-201020-de -2016Довговічність робочих органів кутераЗакалов, О.; Бортник, А.
Article14-de -201117-de -2016Довговічність робочих органів кутераЗакалов, О.; Бортник, А.
Article1-de -200814-de -2018Дослідження процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної діїЗакалов, О.; Бортник, Андрій Ігорович; Zakalov, O.; Bortnyk, A.
Article14-de -201117-de -2016Загальні положення виконання креслення деталейЗакалов, О.; Пшоняк, П.; Плескун, М.
Article14-de -201117-de -2016Класифікація підприємств харчової промисловості за видом транспортних зв’язків і зовнішніми вантажними потокамиЗакалов, О.
Article5-de -201211-de -2016Ножова головка кутера з можливістю подачі льодяної води у зону різанняЗакалов, О.; Бортник, А.
Article28-de -200427-d’a-2020Обгрунтування вибору ріжучих інструментів та режимів різання для кутерів періодичної діїЗакалов, О.; Бортник, Андрій Ігорович; Zakalov, O.; Bortnik, A.
Article27-d’o-201020-de -2016Основні вимоги при конструюванні технологічного обладнання харчових виробництвЗакалов, О.; Погорілець, І.; Войтків, Н.
Article14-Dec-201117-Feb-2016Практичні аспекти роботи вакуум апаратів цукрових заводівЗакалов, О.; Стецько, Т.
Article5-Dec-201211-Feb-2016Структурна пристосовність матеріалів при терті і підвищення надійності машинЗакалов, О.
Article14-May-200824-May-2016Числові критерії працездатності матеріалів в парах тертяЗакалов, О.; Закалов, І.