| Tüüp | Ilmumisaeg | Date of entry | Pealkiri | Autor(id) |
| Conference Abstract | 26-mai-2023 | 22-juu-2023 | Ефективність стратегічного управління в умовах цифрової трансформації: сучасні підходи | Шерстюк, Роман Петрович; Неділенько, В. Б.; Кернаджук, П. М.; Sherstiuk, R.; Nedilenko, V.; Kernadzhuk, P. |
| Conference Abstract | 24-nov-2021 | 21-det-2021 | Конкурентні стратегії підприємств та їх вплив на досягнення стійкої конкурентоспроможності | Скемська, І. О.; Шерстюк, Роман Петрович; Skemska, I.; Sherstiuk, R. |
| Conference Abstract | 26-mai-2023 | 22-juu-2023 | Методичний підхід до оцінки ефективності інноваційного розвитку підприємства | Шерстюк, Роман Петрович; Козловський, А. В.; Sherstiuk, R.; Kozlovskyy, A. |
| Conference Abstract | 17-okt-2017 | 31-jaa-2018 | Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу в умовах євроінтеграційних перетворень | Ціх, Галина Володимирівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович; Tcih, H.; Pohaydak, O.; Sherstiuk, R. |
| Conference Abstract | 26-mai-2023 | 22-juu-2023 | Оцінка персоналу підприємств сфери послуг: компетентнісний підхід | Шерстюк, Роман Петрович; Летун, О. О.; Sherstiuk, R.; Letun, O. |
| Conference Abstract | 26-mai-2023 | 22-juu-2023 | Підвищення ефективності діяльності промислового підприємств в умовах індустрії 4.0 | Шерстюк, Роман Петрович; Плотніков, О. М.; Sherstiuk, R.; Plotnikov, O. |
| Conference Abstract | 17-okt-2017 | 31-jaa-2018 | Розвиток інноваційного потенціалу соціального бізнесу України | Шерстюк, Роман Петрович; Шеліхевич, Д.; Максимов, І.; Sherstiuk, R.; Shelikhevych, D.; Maksymov, I. |
| Conference Abstract | 11-okt-2024 | 11-det-2024 | Роль інновацій у менеджменті підприємства ресторанного бізнесу | Погайдак, Р. Г.; Шерстюк, Роман Петрович; Федишин, Ірина Богданівна; Pohaidak, R.; Sherstiuk, R.; Fedyshyn, I. |
| Conference Abstract | 18-nov-2022 | 2-jaa-2023 | Формування культури та якості обслуговування у ресторанних підприємствах | Бойко, А. Ю.; Євгеньєва, О. С.; Шерстюк, Роман Петрович; Boiko, A.; Yevhenieva, O.; Sherstiuk, R. |
| Conference Abstract | 14-mai-2020 | 3-juu-2020 | «Якість – безкоштовно» (14 принципів Філіпа Кросбі для управління якістю готельно-ресторанними послугами) | Стойко, І. І.; Шерстюк, Роман Петрович; Stoyko, I.; Sherstiuk, R. |