Prohlížení dle Autor Бендерська, О. В.
Zobrazují se výsledky 1 až 5 z 5
| Typ | Datum vydání | Date of entry | Název | Autor |
| Article | 17-lis-2016 | 24-bře-2017 | Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. Києва | Бендерська, О. В.; Коваль, М. О.; Бессараб, О. С.; Benderska, O. V.; Koval, M. O.; Bessarab, O. S. |
| Conference Abstract | 27-lis-2019 | 5-úno-2020 | Дослідження впливу попереднього оброблення на тривалість вяленя томатів | Поцелуйко, М. В.; Бендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Poceljuko, M. V.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V. |
| Article | 25-lis-2015 | 18-úno-2016 | Консервна промисловість україни: стан, тенденції та перспективи розвитку | Бендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V. |
| Conference Abstract | 27-lis-2019 | 5-úno-2020 | Перспективи створення фруктових соусів зі зниженою калорійністю | Дмитрук, Р. О.; Бендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Dmytruk, R. O.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V. |
| Conference Abstract | 16-lis-2017 | 25-led-2018 | Розширення асортименту томатних соусів з використанням дикорослих ягід | Пластун, Я. В.; Бендерська, О. В.; Бессараб, О. С.; Plastun, J. V.; Benderska, O. V.; Bessarab, O. S. |