Prohlížení dle Autor Бендерська, О. В.

Přejít na: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
nebo zadejte několik prvních písmen:  
Zobrazují se výsledky 1 až 5 z 5
TypDatum vydáníDate of entryNázevAutor
Article17-lis-201624-bře-2017Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. КиєваБендерська, О. В.; Коваль, М. О.; Бессараб, О. С.; Benderska, O. V.; Koval, M. O.; Bessarab, O. S.
Conference Abstract27-lis-20195-úno-2020Дослідження впливу попереднього оброблення на тривалість вяленя томатівПоцелуйко, М. В.; Бендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Poceljuko, M. V.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V.
Article25-lis-201518-úno-2016Консервна промисловість україни: стан, тенденції та перспективи розвиткуБендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V.
Conference Abstract27-lis-20195-úno-2020Перспективи створення фруктових соусів зі зниженою калорійністюДмитрук, Р. О.; Бендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Dmytruk, R. O.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V.
Conference Abstract16-lis-201725-led-2018Розширення асортименту томатних соусів з використанням дикорослих ягідПластун, Я. В.; Бендерська, О. В.; Бессараб, О. С.; Plastun, J. V.; Benderska, O. V.; Bessarab, O. S.