Lehitse Autor Бендерська, О. В.

Otsi: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
või sisesta esimesed tähed:  
Näidatakse tulemusi 1 kuni 5 5 -st
TüüpIlmumisaegDate of entryPealkiriAutor(id)
Article17-nov-201624-mär-2017Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. КиєваБендерська, О. В.; Коваль, М. О.; Бессараб, О. С.; Benderska, O. V.; Koval, M. O.; Bessarab, O. S.
Conference Abstract27-nov-20195-vee-2020Дослідження впливу попереднього оброблення на тривалість вяленя томатівПоцелуйко, М. В.; Бендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Poceljuko, M. V.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V.
Article25-nov-201518-vee-2016Консервна промисловість україни: стан, тенденції та перспективи розвиткуБендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V.
Conference Abstract27-nov-20195-vee-2020Перспективи створення фруктових соусів зі зниженою калорійністюДмитрук, Р. О.; Бендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Dmytruk, R. O.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V.
Conference Abstract16-nov-201725-jaa-2018Розширення асортименту томатних соусів з використанням дикорослих ягідПластун, Я. В.; Бендерська, О. В.; Бессараб, О. С.; Plastun, J. V.; Benderska, O. V.; Bessarab, O. S.