Yazar Приліпко, Т. М.
Gösterilen sonuçlar 1 - 4 den 4
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
Conference Abstract | 14-May-2020 | 3-Haz-2020 | Аналіз умісту ксенобіотиків у салаці свіжомороженій | Приліпко, Т. М.; Букалова, Н. В.; Prylipko, T.; Bukalova, N. |
Article | 8-Eki-2015 | 21-Ara-2015 | Контроль показників якості сиркової маси та твердого сичугового сиру «Чеддер» відповідно до вимог системи НАССР | Приліпко, Т. М.; Данчук, В. В.; Супрович, Т. М.; Prilipko, T. M.; Danchuk, V. V.; Suprovich, T. M. |
Conference Abstract | 14-May-2020 | 3-Haz-2020 | Моделювання мікробіологічних та біохімічних процесів під час обробки мясних консервів за умови пароконтактного нагріву продукції в тарі | Приліпко, Т. М.; Prylipko, T. |
Conference Abstract | 14-May-2020 | 3-Haz-2020 | Моделювання якості молочної сировини | Приліпко, Т. М.; Букалова, Н. В.; Богатко, Л. М.; Лясота, В. П.; Prylipko, T.; Bogatko, L.; Bukalova, N.; Lyasota, V. |