การเรียกดู ตาม ผู้แต่ง Мельнічук, О. Є.
แสดงผลลัพธ์ 1 ถึง 5 จากทั้งหมด 5
| ประเภท | วันที่เผยแพร่ | Date of entry | ชื่อเรื่อง | ผู้แต่ง |
|---|---|---|---|---|
| Article | 17-พฤศ-2016 | 24-มีน-2017 | Вдосконалення процесу виготовлення варення, як напівфабрикату для виробництва цукатів | Чебеняк, Т. А.; Мельнічук, О. Є.; Chebeniak, T. A.; Melnichuk, O. E. |
| Article | 17-พฤศ-2016 | 24-มีน-2017 | Використання капусти броколі для створення ферментованих продуктів харчування | Баса, В. І. А.; Мельнічук, О. Є.; Baca, W. I. A.; Melnichuk, O. E. |
| Conference Abstract | 28-พฤศ-2018 | 18-กุม-2019 | Користь черешні та її використання у консервуванні | Сельський, Володимир Романович; Мельнічук, О. Є.; Луцко, Л. Б.; Selskiy, V. R.; Melnichuk, O. E.; Lutsko, L. B. |
| Article | 17-พฤศ-2016 | 24-มีน-2017 | Наукові підходи до вибору процесів попередньої теплової підготовки спаржі | Юськів, Г. І.; Мельнічук, О. Є.; Yuskiv, G. I.; Melnichuk, O. E. |
| Conference Abstract | 28-พฤศ-2018 | 18-กุม-2019 | Способи підготовки черешні для виробництва соків | Сельський, Володимир Романович; Мельнічук, О. Є.; Луцко, Л. Б.; Selskiy, V. R.; Melnichuk, O. E.; Lutsko, L. B. |