Visar Författare Закалов, О.
Visar 1 till 12 av 12 poster
Typ | Utgivningsdatum | Date of entry | Titel | Författare |
Article | 14-maj-2008 | 24-maj-2016 | Аналіз процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії | Закалов, О.; Мазяк, З.; Бортник, А. |
Article | 14-dec-2011 | 17-feb-2016 | Довговічність робочих органів кутера | Закалов, О.; Бортник, А. |
Article | 27-okt-2010 | 20-feb-2016 | Довговічність робочих органів кутера | Закалов, О.; Бортник, А. |
Article | 1-jul-2008 | 14-sep-2018 | Дослідження процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії | Закалов, О.; Бортник, Андрій Ігорович; Zakalov, O.; Bortnyk, A. |
Article | 14-dec-2011 | 17-feb-2016 | Загальні положення виконання креслення деталей | Закалов, О.; Пшоняк, П.; Плескун, М. |
Article | 14-dec-2011 | 17-feb-2016 | Класифікація підприємств харчової промисловості за видом транспортних зв’язків і зовнішніми вантажними потоками | Закалов, О. |
Article | 5-dec-2012 | 11-feb-2016 | Ножова головка кутера з можливістю подачі льодяної води у зону різання | Закалов, О.; Бортник, А. |
Article | 28-dec-2004 | 27-aug-2020 | Обгрунтування вибору ріжучих інструментів та режимів різання для кутерів періодичної дії | Закалов, О.; Бортник, Андрій Ігорович; Zakalov, O.; Bortnik, A. |
Article | 27-okt-2010 | 20-feb-2016 | Основні вимоги при конструюванні технологічного обладнання харчових виробництв | Закалов, О.; Погорілець, І.; Войтків, Н. |
Article | 14-dec-2011 | 17-feb-2016 | Практичні аспекти роботи вакуум апаратів цукрових заводів | Закалов, О.; Стецько, Т. |
Article | 5-dec-2012 | 11-feb-2016 | Структурна пристосовність матеріалів при терті і підвищення надійності машин | Закалов, О. |
Article | 14-maj-2008 | 24-maj-2016 | Числові критерії працездатності матеріалів в парах тертя | Закалов, О.; Закалов, І. |