Visar Författare Закалов, О.

Gå till: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
eller ange de första bokstäverna:  
Visar 1 till 12 av 12 poster
TypUtgivningsdatumDate of entryTitelFörfattare
Article14-maj-200824-maj-2016Аналіз процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної діїЗакалов, О.; Мазяк, З.; Бортник, А.
Article14-dec-201117-feb-2016Довговічність робочих органів кутераЗакалов, О.; Бортник, А.
Article27-okt-201020-feb-2016Довговічність робочих органів кутераЗакалов, О.; Бортник, А.
Article1-jul-200814-sep-2018Дослідження процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної діїЗакалов, О.; Бортник, Андрій Ігорович; Zakalov, O.; Bortnyk, A.
Article14-dec-201117-feb-2016Загальні положення виконання креслення деталейЗакалов, О.; Пшоняк, П.; Плескун, М.
Article14-dec-201117-feb-2016Класифікація підприємств харчової промисловості за видом транспортних зв’язків і зовнішніми вантажними потокамиЗакалов, О.
Article5-dec-201211-feb-2016Ножова головка кутера з можливістю подачі льодяної води у зону різанняЗакалов, О.; Бортник, А.
Article28-dec-200427-aug-2020Обгрунтування вибору ріжучих інструментів та режимів різання для кутерів періодичної діїЗакалов, О.; Бортник, Андрій Ігорович; Zakalov, O.; Bortnik, A.
Article27-okt-201020-feb-2016Основні вимоги при конструюванні технологічного обладнання харчових виробництвЗакалов, О.; Погорілець, І.; Войтків, Н.
Article14-dec-201117-feb-2016Практичні аспекти роботи вакуум апаратів цукрових заводівЗакалов, О.; Стецько, Т.
Article5-dec-201211-feb-2016Структурна пристосовність матеріалів при терті і підвищення надійності машинЗакалов, О.
Article14-maj-200824-maj-2016Числові критерії працездатності матеріалів в парах тертяЗакалов, О.; Закалов, І.