Разлистване на по Автор Дацишин, Катерина Євгеніївна

Преминаване към: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или въведете първите няколко букви:  
Показване на резултати 1 до 4 от 4
ТипДата на ПубликуванеDate of entryЗаглавиеАвтор(и)
Methodical recommendations202328-Май-2025Кваліфікаційна робота бакалавра. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняКрупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгеніївна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна
Course of lecturesСеп-20256-Окт-2025Курс лекцій з дисципліни «Сучасні технології молока і молочних продуктів». Частина 1Сторож, Людмила Анатоліївна; Крупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгеніївна
Course of lecturesСеп-20256-Окт-2025Курс лекцій з дисципліни «Сучасні технології молока і молочних продуктів». Частина 2Сторож, Людмила Анатоліївна; Крупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгеніївна
Methodical recommendationsМай-20256-Окт-2025Програма та методичні рекомендації щодо проходження практики за тематикою кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології»Крупа, Ольга Миколаївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Карпик, Галина Вікторівна; Дацишин, Катерина Євгеніївна; Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна