Browsing by UDC 665.3
Showing results 1 to 6 of 6
Tipus | Data de publicació | Date of entry | Títol | Autor(s) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 24-d’a-2025 | 1-de -2025 | Вибір оптимальних матеріалів для шнекових пресів у виробництві олії | Хома, А.; Khoma, A. |
Conference Abstract | 10-d’o-2019 | 15-de -2019 | Визначення ідентифікаційних ознак пресової нерафінованої рослинної олії | Куник, Олександра; Гром, Ганна; Сарібєкова, Діана; Kunik, Oleksandra; Grom, Hanna; Saribekova, Diana |
Thesis Abstract | de -2018 | 26-de -2018 | Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій | Баюк, Степан Ярославович |
Thesis Abstract | de -2018 | 26-de -2018 | Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці | Кафтан, Анатолій Іванович |
Thesis Abstract | de -2018 | 26-de -2018 | Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот | Горожанський, Олександр Ярославович |
Article | 20-d’a-2016 | 29-de -2016 | Особливості вилучення цільових компонентів з рослинної сировини в харчовій і фармацевтичній технологіях | Бачинський, Ю.; Bachynskyi, Y. |